Ολυμπιακός: Εκεί που πέρσι έκανε φιέστα

Ολυμπιακός: Εκεί που πέρσι έκανε φιέστα

Ο Ολυμπιακός στη Τούμπα έχει μια μεγάλη ευκαιρία. Αρκεί…

Ο πρωταθλητισμός δεν είναι… «πέσε μήλο να σε φάω». Ο πρωταθλητισμός στο τέλος της ημέρας είναι τι έχω εγώ που δεν έχουν οι άλλοι. Ειδικά σε ένα format που καταλήγει σε ένα σωρό από ντέρμπι μέσα από τα playoffs.

Και μιας και εμπειρότερος σε πρωταθλητισμό στα μέρη μας από τον Ολυμπιακό, δεν βρίσκεις; Μάλλον δεν χρειάζονται πολλά λόγια για το τούνελ που από αύριο στην Τούμπα απλώνει το… σκοτάδι του ως το φινάλε της σεζόν προκαλώντας την ομάδα του Μίτσελ.

Διαβάστε επίσης: Ο έτοιμος Ολυμπιακός, το μήνυμα νίκης, το πλάνο του Μίτσελ και ο… Κανός

Λέει η βαθμολογία απόψε ΑΕΚ 47, Παναθηναϊκός 45, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός 42 και είναι γνωστό πως φτάσαμε ως εδώ.

Τι δεν λέει; Τον τρέχοντα λογαριασμό στα μεταξύ τους. Δεν μιλά για τα… εξάποντα που σε μια διαδρομή οριακή προφανώς και θα αποφασίσουν τα περισσότερα πριν φτάσουμε στην έξτρα περίοδο.

Διότι οκ, το πρωτάθλημα το διεκδικούν όντως και οι τέσσερις για έναν σωρό από λόγους. Μπαίνοντας στα playoffs όμως δεν είναι δεσμευτικό ότι θα ισχύει το ίδιο.

Το ανακάτεμα ως τα μέσα Μάρτη και το φινάλε της κανονικής περιόδου το καλεντάρι λέει: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (21η), ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (23η), Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (24η), ΑΕΚ-Ολυμπιακός (26η). Και αυτοί δεν είναι 12 βαθμοί, αλλά 24. Εκείνοι που θα πάρεις εσύ, εκείνοι που θα χάσουν οι άλλοι.

Όλοι τους φυσικά έχουν και άλλους μπελάδες. Αυτές οι παρτίδες όμως είναι που υπόσχονται την κατάταξη της «κανονικής περιόδου» άρα και τις πιθανότητες για αργότερα.

Ως εδώ:

Έχει η ΑΕΚ 7 βαθμούς σε τέσσερα (νίκες με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ στη Τούμπα ισοπαλία στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό).

Έχει 7 και ο Παναθηναϊκός σε πέντε (νίκες σε Τούμπα με ΠΑΟΚ και σε Λεωφόρο με ΑΕΚ, ισοπαλία με Ολυμπιακό) αλλά όλους σε σοδειά 2022.

Έχει 6 ο ΠΑΟΚ σε τέσσερα (νίκες σε Καραϊσκάκη με Ολυμπιακό και Λεωφόρο με Παναθηναϊκό)

Ο Ολυμπιακός είναι μόλις στους 2 σε τρία (ισοπαλίες με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ).

Αν δεν καλύψει λοιπόν αυτό το χάντικαπ η ομάδα του Μίτσελ δεν θα είναι απλό να κρατήσει την καρέκλα της γύρω από το τραπέζι που θα διεξαχθεί η παρτίδα του τίτλου.

Αύριο στην Τούμπα, στο γήπεδο που πέρσι έκανε τη φιέστα του, δεν έχει μόνο μια κλασική επικίνδυνη αποστολή αλλά και μια ευκαιρία.

Να… αφήσει τον ΠΑΟΚ πίσω κάνοντας τη δουλειά, αλλά και να στείλει μήνυμα σε όλους. Ακόμη και στον εαυτό του: Μήνυμα ότι επέστρεψε.

Στο μεταξύ από τη Πέμπτη η ΚΕΔ προσπαθεί να πειράξει το μυαλό του. Και ο ΠΑΟΚ που έσπευσε να κάνει τον… δικηγόρο της –γνωρίζοντας ότι ο Ολυμπιακός έχει δίκιο για τον ορισμό του Κρούζλιακ- επίσης.

Είναι και αυτό ένα δείγμα ότι όλοι πλέον σκέφτονται και φοβούνται το ίδιο…

Μπορεί ο Μίτσελ και οι ποδοσφαιριστές του να τους επιβεβαιώσουν πως έχουν δίκιο;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ