Όταν ο Εμπίντ σκέφτηκε να παρατήσει το μπάσκετ εξαιτίας του Ταρίκ Μπλακ

Όταν ο Εμπίντ σκέφτηκε να παρατήσει το μπάσκετ εξαιτίας του Ταρίκ Μπλακ

Ο Τζοέλ Εμπίντ θυμήθηκε μια... τραυματική εμπειρία από το Κολέγιο με πρωταγωνιστή τον σέντερ του Ολυμπιακού, Ταρίκ Μπλακ.

Ο Ταρίκ Μπλακ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό τη φετινή σεζόν και αποδεικνύει πως είναι σημαντικό κομμάτι της επιτυχίας της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Αμερικανός σέντερ είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης με θητεία και στο NBA, ενώ στην αρχή της καριέρας του υπήρξε συμπαίκτης του Τζοέλ Εμπίντ στο NCAA με τη φανέλα του πετυχημένου κολεγιακού προγράμματος του Κάνσας. Ο θηριώδης σέντερ των Σίξερς, μοιράστηκε μάλιστα μια ιστορία και μια αρνητική ανάμνηση που έχει από τον Μπλακ.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τον Κωνσταντέλια!

«Πήγα στο Κάνσας. Είναι μία αληθινή ιστορία, μάρτυς μου ο Θεός. Στο πρώτο μας διπλό στο Κάνσας, ο Τάρικ Μπλακ κάρφωσε τόσο… άγρια πάνω και τόσες πολλές φορές που παραλίγο να τα παρατήσω. Ήταν τόσο δυνατά τα καρφώματα του που έβλεπα… αστεράκια. Ο τύπος ήταν τεταρτοετής (Senior). Ένας άνδρας. Εγώ δεν καταλάβαινα τι μου γινόταν. Έπαιρνε το επιθετικό ριμπάουντ από δικά του άστοχα σουτ και κάρφωνε περνώντας πάνω μου τόσο σκληρά, που νόμιζα ότι όλα γίνονταν σε αργή κίνηση!

Κάρφωνε πάνω από το κεφάλι μου. Η πραγματικότητα είναι αυτή. Δεν σας είπα όμως το ακόμα χειρότερο κομμάτι της ιστορίας. Ολόκληρη η γυναικεία ομάδα του Κάνσας καθόταν στις εξέδρες παρακολουθώντας το παιχνίδι. Ολόκληρο το γυμναστήριο γελούσε μαζί μου! Ήταν τρελό!», είπε ο Εμπίντ σε συνέντευξή του για την τότε εμπειρία του με τον Μπλακ, με τον οποίο διατηρούν πολύ καλές φιλικές σχέσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ