Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τον Κωνσταντέλια!

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τον Κωνσταντέλια!

Η... παράνοια με τον Γιάννη Κωνσταντέλια συνεχίζεται, καθώς όλη η Ευρώπη ασχολείται με τον σούπερ ταλαντούχο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι η μεγάλη αποκάλυψη του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να του δίνει αρκετό χρόνο συμμετοχής και τον νεαρό Έλληνα μεσοεπιθετικό να πραγματοποιεί μαγικές εμφανίσεις.

Το next big thing του Δικεφάλου του βορρά έχει κάνει τη διαφορά σε πολλά παιχνίδια για τους Θεσσαλονικείς και έχει καταφέρει μέσα σε λίγους μήνες να έχει εκτοξεύσει την αξία του και να μιλάει όλη η Ευρώπη για εκείνον.

Αποκορύφωμα φυσικά αποτελεί η μαγική ασίστ που έβγαλε ξαπλωμένος μετά από γκελάκια στον Νάρεϊ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ για το 1-0, με τον Κωνσταντέλια να γίνεται viral σε όλο τον κόσμο.

Η… παράνοια που συμβαίνει με τον νεαρό Έλληνα δεν έχει προηγούμενο, αφού έχει αναγκάσει τα ΜΜΕ της Αγγλίας να ασχοληθούν μαζί του ενώ η ισπανική Marca έκανε λόγο για την ασίστ της σεζόν.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Κωνσταντέλιας πλέον είναι και στην κορυφή των αναζητήσεων και στο Transfermarkt, αφού είναι στην 1η θέση των «Most Viewed Players», πάνω από τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο. Μάλιστα, το τελευταίο 24ωρο ήταν σταθερά στο Νο.6 ενδεικτικό της εκτόξευσης του 19χρονου μέσα από την ασίστ που έδωσε, αλλά και τις εμφανίσεις που κάνει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο Κωνσταντέλιας απασχολεί πολλές μεγάλες ομάδες από την Ευρώπη πλέον, ενώ ήδη η Γαλατασαράι φέρεται να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του που ξεπερνάει τα 13.000.000 ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ