Χαμός με τον ΛεΜπρόν: Πρώην αθλητής του UFC τον κατηγορεί για χρήση αναβολικών

Χαμός με τον ΛεΜπρόν: Πρώην αθλητής του UFC τον κατηγορεί για χρήση αναβολικών

Σάλος έχει ξεσηκωθεί στις ΗΠΑ, μετά από μια δήλωση του αθλητή του UFC, Σέιλ Σόνεν, ο οποίος υποστήριξε ότι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς κάνει χρήση αναβολικών, λέγοντας πως έχουν και το ίδιο προμηθευτή.

Σε μπελάδες φαίνεται πως έχει μπει ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, καθώς ο άλλοτε αθλητής του UFC, Σέιλ Σόνεν, τον κατηγόρησε ανοιχτά για χρήση αναβολικών.

Ο Σόνεν, η καριέρα του οποίου έχει λήξει εξαιτίας χρήσης απαγορευμένων ουσιών, ανέφερε μάλιστα πως έχει τον… ίδιο προμηθευτή με τον «Βασιλιά».

Διαβάστε επίσης: Το «αριστερό» δίλημμα του Μίτσελ και… οι δύο ΑΕΚ στο Περιστέρι

«Αν ο ΛεΜπρόν ήξερε τι κάνει… Υπάρχουν παίκτες που λένε ότι δεν έχει σημασία… Όμως έχει σημασία. Αν ήξεραν τι κάνουν αυτά τα πράγματα θα το καταλάβαιναν αυτό. Έχουμε τον ίδιο προμηθευτή, οπότε ξέρω τι κάνει.

Υπάρχει μόνο ένας γκόλφερ που το κάνει αυτό. Υπάρχει η τριάδα ουσιών: Ερυθροποιητίνη, αυξητική ορμόνη και τεστοστερόνη ή αλλιώς η… θεραπεία του Λανς Άρμστρονγκ. Μόνο ένας γκόλφερ το κάνει και είναι ο Τάιγκερ Γουντς. Κάποιοι λένε ότι δεν έχει σημασία. Έχει όμως σημασία.
Η ερυθροποιητίνη έχει σημασία και αυτός είναι ο λόγος που την παίρνει ο ΛεΜπρόν.

Η ερυθροποιητίνη αυξήνει τα κόκκινα αιμοσφαίρια, κάτι που σου δίνει μεγαλύτερη αντοχή, ώστε να παίξεις σε όλο το παιχνίδι και να είσαι εξίσου αποδοτικός στην πρώτη και την τέταρτη περίοδο. Η ερυθροποιητίνη είναι ο βασιλιάς τον σκευασμάτων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ