«Βόμβα» στο NBA: Σε αυτήν την ομάδα σκέφτεται να αγωνιστεί ο Γιάννης!

«Βόμβα» στο NBA: Σε αυτήν την ομάδα σκέφτεται να αγωνιστεί ο Γιάννης!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο μετακόμισης σε άλλη ομάδα του NBA.

Παράγοντας ομάδας του NBA πυροδότησε… βόμβα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Μιλγουόκι Μπακς!

Οπως τόνισε το στέλεχος –  που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του- ο Ελληνας σούπερ σταρ εξετάζει το ενδεχόμενο μετακόμισης σε άλλη ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Σκληρή απάντηση Ολυμπιακού κατά ΠΑΟ: «Η καρέκλα κάποιων τρίζει, γιατί η ταπείνωση δεν μπορεί να χωνευτεί εύκολα»

Συγκεκριμένα, η Νέα Υόρκη φαντάζει πιθανός προορισμός για τον Γιάννη. Ο Greek Freak έχει στην άκρη του μυαλού του τους Νικς και αν αποχωρήσει από τα Ελάφια, τότε δεν αποκλείεται να πάρει τον δρόμο για το «Μεγάλο Μήλο».

“Αφού κέρδισε ένα δαχτυλίδι με τους Μπακς, δεν υπάρχει η αίσθηση ημιτελούς δουλειάς αν ο Γιάννης έφευγε ποτέ για κάπου αλλού. Δεν υπάρχουν μεγάλες προοπτικές για την ομάδα που έχουν τώρα. Ο Τζρου Χόλιντεϊ ήταν υπέροχος δίπλα του, αλλά μακροπρόθεσμα πόσα μπορεί να δώσει; Ο Μπρουκ Λόπεζ είναι μεγάλος σε ηλικία και ποιος ξέρει πόσα αποθέματα έχει ακόμη; Ο Κρις Μίντλετον δυσκολεύτηκε να παραμείνει υγιής, είναι free agent αυτό το καλοκαίρι και θα είναι 32 ετών. Μια νέα αρχή θα είχε νόημα”, ανέφερε μιλώντας στην ιστοσελίδα “NBA Analysis Network”.

“Οι Νικς είναι μια ομάδα που άνθρωποι της λίγκας έχουν ακούσει ότι ο Γιάννης εξετάζει αν επρόκειτο να φύγει από τους Μπακς. Η δυνατότητα να παίξει σε μια εμβληματική αγορά, παράλληλα με το γεγονός ότι θα μπορεί να πείσει παίκτες να υπογράψουν εκεί, θα μπορούσε να τον προσελκύσει. Το να βρίσκεσαι, επίσης, στην ανατολική ακτή διευκολύνει την πρόσβαση στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια της offseason”, τόνισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ