Σοκαριστικές στιγμές στον αέρα για τους Κλίπερς: Χτύπησε αστραπή το αεροπλάνο!

Σοκαριστικές στιγμές στον αέρα για τους Κλίπερς: Χτύπησε αστραπή το αεροπλάνο!

Οι Κλίπερς έζησαν ανατριχιαστικές στιγμές όταν το αεροπλάνο που τους μετέφερε το χτύπησε αστραπή και λίγο έλειψε να γίνει δυστύχημα. Αναγκάστηκαν να προσγειωθούν στο Κολοράντο!

Στο ΝΒΑ λίγο έλειψε να συμβεί μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές τραγωδίες στην ιστορία, καθώς το αεροπλάνο στο οποίο επέβαιναν οι Λος Άντζελες Κλίπερς χτυπήθηκε από αστραπή.

Την ώρα που η πτήση τους βρισκόταν στον αέρα μια δυνατή αστραπή χτύπησε στο αεροσκάφος, με αποτέλεσμα να χαθεί ο έλεγχος από τον πιλότο και το αεροπλάνο να χάνει ύψος απότομα.

Όπως είναι λογικό όλους τους έπιασε πανικός μέσα στο αεροπλάνο, ωστόσο, ο πιλότος κατάφερε να τα βγάλει πέρα και το αεροσκάφος να επιχειρήσει αναγκαστική προσγείωση στο Κολοράντο.

Η ζημιά δεν ήταν πολύ σοβαρή, όμως η εμπειρία που βίωσαν όλοι μέσα στο αεροπλάνο ήταν σοκαριστική, όπως παραδέχτηκε και ο Τάιρον Λου, αλλά και οι παίκτες, αφού λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε δυστύχημα.

Όπως αποκάλυψε ο προπονητής της ομάδας του LA, η παρ’ολίγον τραγωδία έγινε τις τελευταίες μέρες του Φεβρουαρίου και ήταν κάτι που επέφερε πανικό σε όλους που βρίσκονταν στο αεροπλάνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ