«Εκνευρισμένος ο Γιάννης, άρχισε να αντιμιλάει στον προπονητή του»

«Εκνευρισμένος ο Γιάννης, άρχισε να αντιμιλάει στον προπονητή του»

Αποκαλύψεις για το ξεκίνημα του Γιάννη στο ΝΒΑ και τη σεζόν 2014-2015 και ένα θερμό επεισόδιο που είχε με τον τότε προπονητή του Τζέισον Κιντ, αποκάλυψε σε βιβλίο του η Μίριν Φέιντερ.

Ο πολύπειρος Τζέισον Κιντ, με τεράστια καριέρα στη Λίγκα, ήταν από τους πρώτους προπονητές του Αντετοκούνμπο στο πέρασμά του από την Ευρώπη στο ΝΒΑ και προσπάθησε πολύ να του εμφυσήσει κάποια βασικά χαρακτηριστικά.

Όπως αναφέρει λοιπόν στο βιβλίο της «The Improbable Rise of an NBA MVP» η Μίριν Φέιντερ, ειδικά για τη σεζόν 2014-2015 και τη συνύπαρξη Κιντ και Γιάννη, τα πράγματα δεν ήταν εξ αρχής ρόδινα…

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που θέλουν; Του Μπαλτάκου και του Μπένετ;

Ο πολύπειρος κόουτς διαπίστωσε το ταλέντο του Αντετοκούνμπο, αλλά και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του και θέλησε να τον τιθασεύσει και να του κόψει… κακές συνήθειες.

«Όποτε ο Κιντ τον έβλεπε να σουτάρει από μακριά, τον έβγαζε αμέσως από το παιχνίδι. “Πρέπει να μάθει να παίζει σωστά τώρα που είναι νέος”, έλεγε στους άλλους παίκτες. “Όταν γίνει σούπερ σταρ, θα είναι αργά για να μάθει”. Ο εκνευρισμός του Γιάννη θέριευε. Δεν του άρεσε να βγαίνει στη σέντρα την ώρα της βιντεοθεραπείας, ούτε να παραδέχεται ανοιχτά τα λάθη του. Σε κάποια προπόνηση, άρχισε να αντιμιλάει. Δεν έδειχνε ασέβεια ο τόνος του, αλλά απροθυμία. Ο Κιντ τον έστειλε στα αποδυτήρια. “Πήγαινε για μπάνιο, δεν σε χρειάζομαι άλλο για σήμερα”, του είπε με χαρακτηριστική αυστηρότητα».

Όπως φαίνεται τελικά, μόνο σε κακό δεν βγήκαν τα καψόνια του Κιντ στον Γιάννη, αφού σίγουρα ο Αμερικανός κόουτς έχει βάλει και αυτός το λιθαράκι του στη διαμόρφωση του παίκτη που θαυμάζουμε στο ΝΒΑ και απολαμβάνουμε και με τα γαλανόλευκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ