Ανανεώνει με Πέλικανς ο Τζέντρι

Ανανεώνει με Πέλικανς ο Τζέντρι

Η καλή δουλειά του Άλβιν Τζέντρι αποδίδει καρπούς και η διοίκηση της ομάδας αναμένεται να ενεργοποιήσει την οψιόν και για την νέα χρονιά.

Οι Νιου Όρλινς Πέλικανς «σκούπισαν» τους Μπλέιζερς στον πρώτο γύρο των πλέι οφ (4-0) και τώρα περιμένον τον αντίπαλο τους που θα βγει από το Ουόριορς-Σπερς. Η καλή δουλειά του Άλβιν Τζέντρι αποδίδει καρπούς και η διοίκηση της ομάδας αναμένεται να ενεργοποιήσει την οψιόν και για την νέα χρονιά.

Η απόφασή της διοίκησης να ανανεώσει με τον Τζέντρι όμως δεν ήρθε λόγω του αποκλεισμού των Μπλέιζερς με 4-0. Η αλήθεια είναι ότι ήρθε νωρίτερα, όταν η ομάδα εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα πλέι φο.

Τις δύο πρώτες χρονιές, του Τζέντρι στον πάγκο, η ομάδα της Νέας Ορλεάνης δεν προκρίθηκε στα πλέι οφ. Φέτος, όμως οι Πέλικανς βελτίωσαν σε πολύ μεγάλο βαθμό το ρεκόρ τους, φτάνοντας στο +14, με 48-34 και κατέκτησαν έτσι, την έκτη θέση της δυτικής περιφέρειας.

Η πρόκριση επί των Μπλέιζερς ήταν το κερασάκι στην τούρτα και από εδώ και στο εξής ότι συμβεί –λογικά με τους Ουόριορς, αφού είναι στο 3-1 επί των Σπερς- θα αποτελεί υπέρβαση!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ