Ντόντσιτς: «Αισθάνομαι ότι δεν είμαι ο εαυτός μου, είναι απογοητευτικό»

Ντόντσιτς: «Αισθάνομαι ότι δεν είμαι ο εαυτός μου, είναι απογοητευτικό»

Εκνευρισμένος και απογοητευμένος φαίνεται ο Λούκα Ντόντσιτς, σε δηλώσεις του που... αγχώνουν τους Ντάλας Μάβερικς.

Κάτι τρέχει με τον Ντόντσιτς… Ο σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς, μετά την ήττα της ομάδας του από τους Σάρλοτ Χόρνετς με 117-109, έδειξε ιδιαίτερα προβληματισμένος με την απόδοσή του όσο και την πορεία της ομάδας του.

«Πρέπει να παλεύουμε και να παίζουμε πιο σκληρά. Πρέπει να δείξουμε ότι μας νοιάζει και όλα ξεκινούν από μένα. Πρέπει να ηγηθώ αυτής της ομάδας, να παίξω καλύτερα και πιο σκληρά. Εξαρτάται από μένα».

Διαβάστε επίσης: Για τριάντα τελικές, λίγα γκολ είναι τα τρία…

Τα νούμερα του Σλοβένου φέτος μπορεί να είναι τα καλύτερα της καριέρας του (32.9π, 8.6 ριμπ, 8.2 ασίστ), αλλά φαίνεται πως κάτι δεν λειτουργεί στον οργανισμό των Μαβς, με αποτέλεσμα να μην έχει την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

«Νομίζω ότι μπορείτε να το δείτε μαζί μου στο γήπεδο. Μερικές φορές αισθάνομαι ότι δεν είμαι ο εαυτός μου. Απλά βρίσκομαι στο παρκέ. Παλαιότερα συνήθιζα να διασκεδάζω πραγματικά και να χαμογελώ στο γήπεδο, αλλά τώρα είναι πραγματικά απογοητευτικό για πολλούς λόγους, όχι μόνο για το μπάσκετ».

Ρόλο σε όλο αυτό παίζει και η χημεία που απουσιάζει με το μεγάλο trade των Μαβς, τον Καϊρί Ίρβινγκ, αφού η ομάδα του Ντάλας δίνει σκληρή μάχη για να μην χάσει το τρένο των playoffs, που σίγουρα θα βάζει τον Ντόντσιτς σε σκέψεις για το μέλλον του εκεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ