Το… γυρίζει στην πολιτική ο Στεφ Κάρι;

Το… γυρίζει στην πολιτική ο Στεφ Κάρι;

Ο Στεφ Κάρι των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και η γυναίκα του Αΐσα, αποδέχτηκαν το κάλεσμα του Προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

Ο Στεφ Κάρι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στο ΝΒΑ εδώ και πολλά χρόνια και σίγουρα ένας παίκτης που έχει αλλάξει τον τρόπο που παίζεται το παιχνίδι, καθώς πρωτοστάτησε στην… έκρηξη των σουτ από τη γραμμή του τρίποντου.

Μπροστάρης της δυναστείας των Γκόλντεν Στειτ Γουόριορς που έφτιαξε ο κόουτς Στιβ Κερ, έχει εμπνεύσει και έχει κάνει πολλά μικρά παιδιά να θέλουν να παίξουν το παιχνίδι όπως αυτός.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Το «μαύρο κουτί» στο Βελιγράδι

Τώρα φαίνεται πως θα κληθεί να γίνει μπροστάρης και εκτός γηπέδων, με τον Τζο Μπάιντεν να του έχει απευθύνει κάλεσμα, ώστε να αποτελέσει μαζί με τη γυναίκα του Αΐσα, μέλος κυβερνητικής για θέματα αθλητισμού, φυσικής κατάστασης και διατροφής.

Το διάσημο ζευγάρι ανακοινώθηκε από το Λευκό Οίκο μαζί με άλλες 30 γνωστές και επιδραστικές προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού στις ΗΠΑ για να προωθήσουν, οτιδήποτε σχετίζεται με την καλή υγεία των Αμερικανών μέσω διατροφής και αθλητισμού, αφού υπάρχει υψηλό ποσοστό παχυσαρκίας αλλά και παιδικής παχυσαρκίας στους Αμερικανούς πολίτες.

Είναι γνωστό πως ο Κάρι είναι υποστηρικτής του Τζο Μπάιντεν και τον βοήθησε στην προσπάθεια του να εκλεγεί το 2020 κόντρα στον Τραμπ. Χαρακτηριστικό είναι πως οι Γουόριορς, επισκέφτηκαν ως είθισται τον Λευκό Οίκο ως πρωταθλητές το 2015 επί προεδρίας Ομπάμα, κάτι που δεν έκαναν το 2017 ούτε το 2018 λόγω του Ντόναλντ Τραμπ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ