«Για αυτό θα φύγει από τους Σέλτικς ο Μπράουν»

«Για αυτό θα φύγει από τους Σέλτικς ο Μπράουν»

Ο Πολ Πιρς, αγαπημένος παλαίμαχος των Σέλτικς, έδωσε τη δικιά του ερμηνεία στο αν και γιατί θα φύγει από τη Βοστόνη ο Τζέιλεν Μπράουν.

Οι Μπόστον Σέλτικς για δεύτερη σερί σεζόν κάνουν πορεία πρωταθλητισμού (πέρσι έφτασαν στους τελικούς του ΝΒΑ), με τον Τζέισον Τέιτουμ και τον Τζέιλεν Μπραουν να είναι οι πρωτεργάτες των Κελτών μέσα στο παρκέ.

Υπάρχει όμως μια διάχυτη ανησυχία στον οργανισμό των Σέλτικς και στους οπαδούς της ομάδας καθώς έχει αναπτυχθεί και συντηρείται μια φημολογία που θέλει τον Μπράουν να εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το TD Garden μετά το τέλος της σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Πτώχευσε η Άβα Γαλανοπούλου: Η αμύθητη περιουσία που έχασε η ηθοποιός

Έχουν ήδη μιλήσει πολλοί για αυτό, ενώ αρκετά φημολογούμενα trades έχουν διαρρεύσει που τον παίρνουν μακριά από τη Βοστόνη. Δεν μπορεί ωστόσο να περάσει απαρατήρητη η τοποθέτηση του Πολ Πιρς, του αγαπημένου παλαίμαχου παίκτη των Σέλτικς που ήταν παρών και στο τελευταίο πρωτάθλημα της ομάδας μαζί με τους Γκαρνέτ και Άλεν.

Ο θρυλικός «The Truth», έδωσε τη δικιά του εκδοχή για το… σίριαλ Μπράουν, προσεγγίζοντας ην υπόθεση από την πλευρά του παίκτη και των επιθυμιών που μπορεί να έχει σαν επαγγελματίας αθλητής. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο Sirius XM NBA Radio:

«Ίσως ο Τζέιλεν να θέλει μια ευκαιρία να είναι αυτός ο πρωταγωνιστής σε μια ομάδα. Το έχουμε δει άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια, όπου παίκτες άλλαξαν ομάδες γι’ αυτόν τον λόγο. Σκεφτείτε για παράδειγμα τον Τζέιμς Χάρντεν.

Ο Χάρντεν δεν θα ήταν ποτέ ο ίδιος παίκτης, αν δεν έφευγε από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Ο Τρέισι ΜακΓκρέιντι δεν θα γινόταν ποτέ ο ίδιος αν δεν είχε φύγει από το Τορόντο.

Μπορεί να έχει και αυτό στο μυαλό του ο Τζέιλεν. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν έναν σπουδαίο παίκτη. Ίσως να ψάξει την ευκαιρία να είναι το Νο. 1».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ