Γουίζαρντς: Ερευνάται ο Μπράντλεϊ  Μπιλ για διαμάχη με οπαδό των Μάτζικ

Γουίζαρντς: Ερευνάται ο Μπράντλεϊ Μπιλ για διαμάχη με οπαδό των Μάτζικ

Η αστυνομία του Ορλάντο ερευνά τον Μπράντλεϊ Μπιλ, ο οποίος ήρθε σε αντιπαράθεση με οπαδό των Ορλάντο Μάτζικ, που τον κατηγόρησε για το χαμένο του στοίχημα.

Δεν έφταναν οι κακές του εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα, ο Μπιλ έχει να σκεφτεί εκτός από το αγωνιστικό σκέλος και τα «μπλεξίματα» εκτός παρκέ.

Συγκεκριμένα, στον αγώνα ανάμεσα στην ομάδα της Ουάσιγκτον και τους Μάτζικ στις 21 Μαρτίου, ο 29χρονος γκαρντ είχε έναν διαπληκτισμό με έναν οπαδό των Μάτζικ, ο οποίος τον κατηγόρησε ότι έχασε ένα μεγάλο ποσό εξαιτίας του, με την αστυνομία του Ορλάντο να έχει ξεκινήσει ήδη έρευνα.
Διαβάστε επίσης: Πάνω στον τελικό της Euroleague οι εκλογές – Πότε θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου…

Το συμβάν αυτό ξεκίνησε όταν ο σταρ των Γουίζαρντς πήγαινε προς τα αποδυτήρια, με τον φίλαθλο να του φωνάζει: «Με γ@@@σες, εξαιτίας σου έχασα 1.300 δολάρια μ@@@κα», με τον απόφοιτο του Φλόριντα να απαντάει λέγοντας: «Για να είμαι ειλικρινής, στα α@@δια μου για το στοίχημα σου. Δεν παίζω μπάσκετ για να σου βγάλω λεφτά».
Η διαμάχη κράτησε περίπου 50 δευτερόλεπτα και ύστερα από λίγο και άλλοι οπαδοί ξεκίνησαν να συνομιλούν με έντονο ύφος προς τον άσο των «μάγων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ