Γκριν: «Προτιμώ τους Κινγκς στον πρώτο γύρο των playoff»

Γκριν: «Προτιμώ τους Κινγκς στον πρώτο γύρο των playoff»

Ο Ντρέιμοντ Γκριν εξέφρασε την επιθυμία του, να αγωνιστούν οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με τους Σακραμέντο Κίνγκς στον πρώτο γύρο των playoff.

Ο Ντρέιμοντ Γκριν των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, με την έναρξη των playoff του NBA να πλησιάζουν στις 15 Απριλίου μίλησε για τα πιθανά διασταυρώματα που μπορεί να έχουν οι πρωταθλητές στον πρώτο γύρο της νοκ-άουτ διαδικασίας της κορυφαίας μπασκετικής λίγκας.

Ο Αμερικανός Φόργουορντ επέλεξε αντίπαλο, με τους Σακραμέντο Κίνγκς του Σαμπόνις να είναι οι εκλεκτοί, μιας και βολεύουν…γεωγραφικά.

Διαβάστε επίσης: Τρομακτικό: O φωτεινός πίνακας του Καυταντζογλείου περιστρέφεται ανεξέλεγκτα λόγω του αέρα (vid)

Οι Σακραμέντο Κίνγκς θα έχουν πλεονέκτημα έδρας σε περίπτωση που αντιμετωπίσουν τους Γουόριορς, έχοντας ρεκόρ 45 νίκες και 30 ήττες έναντι της ομάδας του Γκρίν που έχει 39 νίκες και 37 ήττες.

Ο τέσσερις φορές πρωταθλητής του NBA δικαιολόγησε την επιλογή του λέγοντας:

«Αν σκεφτείς τον δρόμο μας προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος πέρυσι, ξεκίνησε με το Ντένβερ, το οποίο είναι μια πτήση δύο ωρών. Από εκεί, πήγαμε στο Μέμφις, το οποίο είναι μια πτήση τεσσεράμισι, πέντε ωρών. Το γεγονός ότι οι Μέμφις Γκρίζλις είναι στη Δυτική Περιφέρεια… Προφανώς, ήρθαν από το Βανκούβερ, και ήταν πολύ λογικό στο Βανκούβερ. Γεωγραφικά, το Μέμφις είναι ομάδα της Ανατολικής Περιφέρειας.

Το μόνο μέρος που μπορούμε να πετάξουμε και να φτάσουμε σε 45 λεπτά στη Δυτική περιφέρεια είναι το Σακραμέντο. Επιστρέφοντας σε αυτό που έλεγα, ήταν μια πτήση τεσσάρων ωρών για το Ντάλας στους τελικούς Περιφέρειας. Μετά μια τεράστια πτήση 6 ωρών και 15 λεπτών στη Βοστώνη. Ο λόγος για τον οποίο είπα τους Κίνγκς είναι απλώς λόγω του ταξιδιού. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για το σώμα σας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ