Κράξιμο σε Ντόντσιτς: «Είναι θλιμμένος και έχει παχύνει»

Κράξιμο σε Ντόντσιτς: «Είναι θλιμμένος και έχει παχύνει»

Πολύ σκληρή κριτική ασκεί στον Λούκα Ντόντσιτς ο γνωστός για τον αιχμηρό και προκλητικό λόγο του αναλυτής, Στίβεν Α. Σμιθ.

Η σεζόν στο Ντάλας του Λούκα Ντόντσιτς εξελίσσεται στο απόλυτο… σκωτσέζικο ντουζ. Από το καλό ξεκίνημα, στις ελπίδες για πρώτη 4άδα και πλεονέκτημα στα playoffs που έφερε η απόκτηση του Ίρβινγκ και από εκεί στην κατήφεια από τις συνεχείς ήττες και την 11η θέση στη Δύση.

Ο Σλοβένος γκαρντ είναι και φέτος εξαιρετικός ατομικά, παίζοντας στα όρια του tripple double (32.8π/8.7 ριμπ/8.1 ασίστ), όμως κάτι δεν λειτουργεί στους Μάβερικς, όπως δείχνουν τόσο τα αποτελέσματα όσο και η εικόνα αλλά και τα λεγόμενα του Ντόντσιτς.

Διαβάστε επίσης: Όταν ο Ζοζέ Ανιγκό έφτασε στον τελικό του UEFA (pics)

Στον κυκεώνα της κριτικής και των δηλώσεων εκατέρωθεν, δεν θα μπορούσε να μην λάβει μέρος και ο έμπειρος και πασίγνωστος για τις… ιδιαίτερες δηλώσεις/απόψεις του, Στίβεν Α. Σμιθ, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά για τον 24χρονο σούτινγκ γκαρντ, αλλά και την συνύπαρξή του με τον Ίρβινγκ στο ESPN:

«Δεν έχω ούτε μια αρνητική κουβέντα για τον Κάιρι Ίρβινγκ. Δεν είναι αυτός το πρόβλημα για το Ντάλας. Κάνει στο Ντάλας, αυτά για τα οποία αποκτήθηκε. Ο Λούκα είναι το Νο. 1 της ομάδας και φοβάμαι να το πω, όμως υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό από πάνω του και αυτό δεν έχει να κάνει με τα στατιστικά του.

Ο Λούκα βάζει 41 πόντους και η ομάδα του χάνει. Δεν είναι θλιμμένος μόνο μετά τις ήττες αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Είχα ξαναπεί πως θα πρέπει να δούμε αν μπορεί ο Λούκα να γίνει ηγέτης. Βλέπω έναν παίκτη που ήταν σε καλύτερη φόρμα όταν ξεκινούσε η σεζόν, πάρα τώρα. Ο Λούκα έχει παχύνει! Δεν έχω μιλήσει με κανέναν στο Ντάλας, όμως σίγουρα κάτι συμβαίνει εκεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ