Τι είπε για το μέλλον του ο Ντόντσιτς…

Τι είπε για το μέλλον του ο Ντόντσιτς…

Ο Λούκα Ντόντσιτς έκανε γνωστές τις πρώτες σκέψεις του.

«Φρένο» στα σενάρια των τελευταίων ημερών επιχείρησε να βάλει ο Λούκα Ντόντσιτς.

Μετά και το φετινό κάζο των Ντάλας Μάβερικς, οι φήμες περί επιθυμίας για trade του Σλοβένου σταρ έδιναν και έπαιρναν το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο, ο Ντόντσιτς θέλησε να ξεδιαλύνει το τοπίο, ξεκαθαρίζοντας πως είναι ευτυχισμένος στο Ντάλας.

Διαβάστε επίσης: Ανω-κάτω η Εφές, έπαθε… Παναθηναϊκό: Επέστρεψαν με πούλμαν, αρνήθηκαν να ανέβουν Λάρκιν και Κλάιμπερν!

Παράλληλα, ο νεαρός άσος δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την απόφαση των Μάβερικς να πετάξουν λευκή πετσέτα από τον προτελευταίο αγώνα της regular season.

«Είμαι ευτυχισμένος εδώ, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Είναι αστείο, γιατί δεν ήξερα από πού βγήκε ότι κάνω τέτοιες σκέψεις. Δεν είπα κάτι τέτοιο», ξεκαθάρισε ο σούπερ σταρ των Μάβερικς.

«Σίγουρα κάτι πρέπει να αλλάξει. Πέρυσι φτάσαμε μέχρι τους τελικούς της Δύσης. Περνούσαμε καλά. Πάντα μιλάω για την χημεία που είχαμε. Ήταν σπουδαία. Αλλά σίγουρα κάτι πρέπει να αλλάξει», πρόσθεσε.

Όσο για την περιβόητη συνεργασία του με τον Κάιρι Ίρβινγκ; «Νομίζω ότι ταιριάζει στην ομάδα. Προφανώς ο κόσμος θα πει ότι αυτό δεν ισχύει κοιτάζοντας τα αποτελέσματα που είχαμε. Όπως έχω ξαναπεί όμως, η χημεία και τα αποτελέσματα θέλουν χρόνο. Εύχομαι να τον έχουμε μαζί μας την νέα σεζόν».

Τέλος, για την απόφαση της ομάδας να εγκαταλείψει την προσπάθεια για πρόκριση στα play in από το ματς της Παρασκευής, παρότι υπήρχαν ακόμη ελπίδες πρόκρισης, είπε: «Δεν μου άρεσε αυτή η απόφαση. Αυτό μόνο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ