Περασμένα μεγαλεία για τον Κάζινς – Δείτε τη νέα ομάδα του!

Περασμένα μεγαλεία για τον Κάζινς – Δείτε τη νέα ομάδα του!

Αν και μόλις στα 32 του, ο ΝτεΜάρκους Κάζινς δεν βρήκε συμβόλαιο στο ΝΒΑ και υπέγραψε σε μια ομάδα... έκπληξη!

Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς υπήρξε ένας από τους καλύτερους ψηλούς του ΝΒΑ για αρκετά χρόνια. Δυνατό κορμί, πλαστικές κινήσεις και μεγάλο επιθετικό ρεπερτόριο, για έναν παίκτη που είχε τον τσαμπουκά και πήγαινε δυνατά και στις άμυνες αλλά και στα ριμπάουντ. Δεν ήταν τυχαίο άλλωστε και το παρατσούκλι του Boogie Man (ο μπαμπούλας).

Τα καλύτερα χρόνια του τα πέρασε στους Σακραμέντο Κινγκς, αλλά συνέχισε να είναι αποδοτικός τόσο στους Πέλικανς όσο και στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς σε μια συνολική περίοδο 9 σεζόν (2011-2019) όπου είχε μέσο όρο 21.2 πόντους, 10.9 ριμπάουντ, 3.2 ασίστ και πάνω από ένα κλέψιμο και κόψιμο ανά αγώνα.

Διαβάστε επίσης: «Ούρλιαζα και είχα αίματα» – Σοκάρει η περιγραφή της 27χρονης καθηγήτριας – θύμα βιασμού επιχειρηματία της Μυκόνου

Και μετά ήρθε η ρήξη χιαστού… Ένας τραυματισμός πολλές φορές καταδικαστικός για επαγγελματίες αθλητές, με τον Κάζινς να μην αποτελεί δυστυχώς την εξαίρεση. Έχασε μια ολόκληρη χρονιά και στα 30 του όταν επανήλθε, δεν ήταν πια ο ίδιος. Προσπάθησε, αλλά τα περάσματά του σε Ρόκετς, Κλίπερς, Μπακς και Νάγκετς ήταν πολύ κάτω του αναμενόμενου (8.9π, 6ριμπ).

Κάπως έτσι φαίνεται πως στα 32 του χρόνια πλέον, το ΝΒΑ έχει κλειστές πόρτες για αυτόν (δοκιμάστηκε ανεπιτυχώς από τους Λέικερς πρόσφατα), με αποτέλεσμα να βρει την επόμενη ομάδα της καριέρας του στο… εξωτικό Πουέρτο Ρίκο και τους Γκουαϊνάμπο Μετς, όπως αναφέρει ο Άντριαν Βονιαρόφσκι και ο ESPN.

Στο εν λόγω πρωτάθλημα βέβαια ο Κάζινς θα βρει και άλλους παλιούς γνωριμους μιας και εκεί αγωνίζονται μεταξύ άλλων και οι Γουάιτσαϊντ (Σακραμέντο, Μαϊάμι), Μπράντον Νάιτ (Πίστονς, Σανς, Καβαλίερς) και Έρικ Πάσκαλ (Γουόριορς, Τζαζ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ