Μαϊάμι Χιτ: Μπάτλερ ή Αντεμπάγιο «θυσιάζονται» για all star παίκτη

Μαϊάμι Χιτ: Μπάτλερ ή Αντεμπάγιο «θυσιάζονται» για all star παίκτη

Οι Μαϊάμι Χιτ είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν έναν εκ των Τζίμι Μπατλερ και Μπαμ Αντεμπάγιο για να κάνουν δικό τους ένας από τους καλύτερους γκαρντ του ΝΒΑ.

Το καλοκαίρι αυτό θα είναι από τα πιο δραστήρια στο ΝΒΑ. Πολλές ομάδες θα βγουν στην αγορά για παίκτες και αντίστοιχα πολλοί πρωτοκλασάτοι αστέρες θα γίνουν διαθέσιμοι είτε μέσω trade είτε ως ελεύθεροι.

Μια από τις ομάδες που θα κινηθούν δυναμικά το ερχόμενο καλοκαίρι είναι οι Μαϊάμι Χιτ. Σύμφωνα με την τοπική Miami Herald και δια στόματος Μπάρι Τζάκσον, οι Χιτ έχουν βάλει στόχο να πάρουν στην ομάδα τους έναν all star παίκτη:

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Πότε θα βγουν τα εισιτήρια για τα παιχνίδια με την Φενερμπαχτσέ

«Οι Χιτ αυτό το καλοκαίρι θα ξανακάνουν προσπάθειες για να πάρουν στην ομάδα τους έναν νέο σταρ. Το μοναδικό ερώτημα είναι αν θα βρεθεί κάποιο τόσο μεγάλο όνομα, που θα τους κάνει να σκεφτούν να ανταλλάξουν είτε τον Τζίμι Μπάτλερ, είτε τον Μπαμ Αντεμπάγιο.

Σε αυτό το σημείο να ξεκαθαρίσουμε πως δεν μιλάμε μόνο για την περίπτωση του Ντάμιαν Λίλαρντ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς. Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο δίλημμα του καλοκαιριού για εκείνους. Θα βρεθεί κάποιος που θα τους βάλει σε σοβαρές σκέψεις παραχώρησης των δύο σταρ τους;”.

Για την ιστορία, ο 32χρονος Ντέμιαν Λίλαρντ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς είναι ένας από τους καλύτερους scoring guards του ΝΒΑ, με μέσους όρους χρονιάς εντυπωσιακούς που φτάνουν τους 32.2 πόντους, τα 4.8 ριμπάουντ και τις 7.8 ασίστ, στην πιο παραγωγική χρονιά της καριέρας του στη Λίγκα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ