Τζαζ – Θάντερ 96-91

Τζαζ – Θάντερ 96-91

Οι Τζαζ επικράτησαν με 96-91 των Θάντερ του μαγικού Ράσελ Ουέστμπρουκ πέτυχαν την τέταρτη νίκη τους στη σειρά κι απέκλεισαν την Οκλαχόμα από τα playoffs.

Οδυνηρός αποκλεισμός για τους Θάντερ και τον Ράσελ Ουέστμπρουκ, καθώς οι εκπληκτικοί Τζαζ νίκησαν στο Game 6 κι έστειλαν σπίτι της την ομάδα της Οκλαχόμα. Οι μορμόνοι επικράτησαν με 96-91, έκαναν το 4-2 στην σειρά και προχωρούν στην επόμενη φάση των playoffs, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Ρόκετς.

Η Οκλαχόμα είχε ως στόχο την πρόκριση της στους τελικούς του ΝΒΑ φέτος, όμως οι Τζαζ έβαλαν ταφόπλακα στα όνειρα τους και με τον ασταμάτητο Ντόνοβαν Μίτσελ να οργιάζει τους απέκλεισαν. Ο ρούκι είχε 38 πόντους και 4 ριμπάουντ, ενώ πήρε σημαντική βοήθεια κι από τον Γκομπέρ με 12 πόντους και 13 ριμπάουντ.

Από την άλλη οι Θάντερ ήταν πολύ άστοχοι, ειδικά στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τον συγκλονιστικό Ράσελ Ουέστμπρουκ να μην είναι αρκετός για να δώσει τη νίκη και να ισοφαρίσει τη σειρά σε 3-3. Ο σούπερ σταρ των Θάντερ τέλειωσε το παιχνίδι με 46 πόντους, 10 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε έναone man show, με τον Άνταμς να είναι το μόνο του στήριγμα με 19 πόντους και 15 ριμπάουντ. Αντίθετα πολύ κακοί ήταν οι Τζορτζ και Άντονι με 5 και 7 πόντους αντίστοιχα.

https://www.youtube.com/watch?v=xtrVkxQJ8Vc

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ