Στον Μάρκανεν το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη στο NBA (pic)

Στον Μάρκανεν το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη στο NBA (pic)

O Λάουρι Μάρκανεν χάρη στη φανταστική σεζόν που έκανε φέτος με τους Γιούτα Τζαζ, πήρε το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη στο NBA.

Most Improved Player της σεζόν ο Λάουρι Μάρκανεν. Ο Φόργουορντ των Γιούτα Τζαζ εξαργύρωσε την πολύ καλή χρονιά που έκανε γράφοντας το όνομα του στη «Χρυσή Βίβλο» του NBA.

Ο 25χρονος Φινλανδός απέδειξε γιατί οι Τζαζ ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να πάρει για την συνέχεια της καριέρας του, μετά την φυγή του από τους Σικάγο Μπουλς.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτζώκας: «Το να πάμε ξανά στο Final 4 είναι μεγάλη πρόκληση»

Το βραβείο θα κατέληγε είτε στον Μάρκανεν, είτε στον Τζέιλεν Μπράνσον των Νικς, είτε στον Σάι Γκίλγκιους-Αλεξάντερ των Οκλαχόμα Θάντερ. Ο Φινλανδός ήταν ο μεγάλος νικητής με τα νούμερά του φέτος να είναι απόλυτο τεκμήριο για αυτή τη διάκριση που θα παραλάβει όταν τελειώσει τη θητεία του ως φαντάρος.

O Μάρκανεν με την φανέλα των «Μορμόνων» φέτος σε 66 παιχνίδια στην regular season είχε κατά μέσο όρο 25.6 πόντους, 8.6 ριμπάουντ, 1.9 ασίστ και 15.4 πόντους στην αξιολόγηση ανά ματς και ήταν ο ουσιαστικός ηγέτης της ομάδας του που κατέληξε στην 12η θέση της Δυτικής Περιφέρειας με ρεκόρ 37 νίκες και 45 ήττες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ