Μιλγουόκι Μπακς – Μαϊάμι Χιτ 126-128 (118-118 κ.δ): «Aυτοκτονία» των «ελαφιών» που έμειναν εκτός πλέι-οφ

Μιλγουόκι Μπακς – Μαϊάμι Χιτ 126-128 (118-118 κ.δ): «Aυτοκτονία» των «ελαφιών» που έμειναν εκτός πλέι-οφ

Ο Τζίμι Μπάτλερ με ένα φοβερό καλάθι έστειλε το ματς στην παράταση και εκεί οι Μαϊάμι Χιτ επιβλήθηκαν των Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο με σκορ 128-126, αφήνοντάς τους εκτός πλέι-οφ.

Εκτός πλέι οφ έμειναν οι Μιλγουόκι Μπακς έπειτα από μια τεράστια… αυτοκτονία, καθώς ηττήθηκαν με σκορ 128-126 στην παράταση (118-118 κ.δ) από τους Μαϊάμι Χιτ και θα δουν το υπόλοιπο της postseason από την τηλεόραση, με το σύνολο του Έρικ Σποέλστρα να κάνει το 4-1 και να γίνεται μόλις η έκτη ομάδα από την 8η θέση που πετά έξω το Νο.1.

Τα «ελάφια» βρέθηκαν στο ίδιο έργο θεατές με το Game 4, καθώς όπως εκεί, έτσι και στο Game 5 είδαν τη διαφορά που είχαν χτίσει να χάνεται στην τελευταία περίοδο, με τον Τζίμι Μπάτλερ να σημειώνει ένα τρομερό καλάθι σε σχεδόν νεκρό χρόνο και να στέλνει το ματς στην παράταση. Η ομάδα της Φλόριντε εκεί μπόρεσε να επικρατήσει και έτσι να φτάσει στην τεράστια νίκη που της έδωσε την πρόκριση.

Οι Μπακς αποκλείστηκαν παρά την εξαιρετική εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο που σταμάτησε στους 38 πόντους, έχοντας μάλιστα και 20 ριμπάουντ! Από εκεί και πέρα ο Κρις Μίντλετον ήταν επίσης πολύ καλός με 33 πόντους. Από τους νικητές ο Τζίμι Μπάτλερ έδωσε άλλη μία παράσταση 42 πόντους, ενώ ο Γκέιμπ Βίνσεντ πρόσθεσε άλλους 22 πόντους.

Μετά την αμφίρροπη πρώτη περίοδο, το Μιλγουόκι μπόρεσε όσο περνούσε η ώρα να χτίζει μια μικρή διαφορά την οποί και κρατούσε χάρη στους εξαιρετικούς Αντετοκούνμπο και Μίντλετον. Όμως όλα άλλαξαν στο τέταρτο δωδεκάλεπτο, όταν και ο Μπάτλερ πήρε μπροστά, έχοντας τις πολύτιμες βοήθειες του Βίνσεντ. Εκεί ο Τζίμι Μπάκετς μπόρεσε να κάνει το 118-118 έπειτα από εξαιρετική επαναφορά.

Στο έξτρα πεντάλεπτο οι Χιτ πήραν με τη σειρά τους ένα προβάδισμα, οι Μπακς μπόρεσαν να μειώσουν, φέρνοντας το ματς στο καλάθι, όμως μια τραγική τελευταία επίθεση δεν τους επέτρεψε να στείλουν την αναμέτρηση σε δεύτερη παράταση, μένοντας έτσι εκτός πλέι οφ.

Τα δωδεκάλεπτα: 33-36, 69-63, 102-86, 118-118, 126-128 (παρ.)

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα*

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ