Πέταξαν εκτός πλέι οφ τους Καβαλίερς οι Νικς (95-106) – Μείωσαν τη σειρά οι Γκρίζλις (116-99)

Πέταξαν εκτός πλέι οφ τους Καβαλίερς οι Νικς (95-106) – Μείωσαν τη σειρά οι Γκρίζλις (116-99)

Οι Νικς προσπέρασαν το εμπόδιο των Καβαλίερς και πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά της Δύσης, ενώ οι Γκρίζλις διατήρησαν τις ελπίδες τους, μειώνοντας σε 3-2 τη σειρά με τους Λέικερς.

Την πρόκρισή τους στα ημιτελικά της Δυτικής Περιφέρειας πανηγύρισαν οι Νιου Γιορκ Νικς, οι οποίοι επιβλήθηκαν με σκορ 106-95 των Κλίβελαντ Καβαλίερς και έκαναν το 4-1 που τους εξασφάλισε τη συνέχεια τους στην postseason του ΝΒΑ.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Τζέιλεν Μπράνσον με 23 πόντους, ενώ ο Αρ Τζέι Μπάρετ πρόσθεσε άλλους 21 πόντους. Στην αντίπερα όχθη, ο Ντόνοβαν Μίτσελ έμεινε στους 28 πόντους, έχοντας πολύτιμες βοήθειες από τον Ντάριους Γκάρλαντ με 21.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα*

Παράλληλα, οι Μέμφις Γκρίζλις έδειξαν πως είναι ακόμα εδώ, καθώς πήραν τη νίκη απέναντι στους Λος Άντζελες Λέικερς με σκορ 116-99 και μείωσαν τη σειρά σε 3-2, πηγαίνοντας έτσι για ακόμα ένα «do or die» ματς στο Game 6 κόντρα στους «λιμνανθρώπους».

Μεγάλη εμφάνιση από τον Άντονι Ντέιβις που σημείωσε 31 πόντους, με τον Όστιν Ριβς να έχει 17, ενώ ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πρόσθεσε άλλους 15. Από την άλλη πλευρά, Ντέσμοντ Μπέιν και Τζα Μοράντ σκόραραν από 33 και 31 πόντους αντίστοιχα.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα*

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ