Ο Γκασόλ αποθέωσε τον Γιάννη για τις δηλώσεις του: «Περήφανος για σένα»

Ο Γκασόλ αποθέωσε τον Γιάννη για τις δηλώσεις του: «Περήφανος για σένα»

Ο Πάου Γκασόλ σχολίασε τις δηλώσεις του Γιάννη Ανετοκούνμπο περί αποτυχίας στον αθλητισμό και έδειξε να συμφωνεί με το μήνυμα που πέρασε ο Greek Freak.

Οι Μιλγουόκι Μπακς γνώρισαν οδυνηρό αποκλεισμό από τους Μαϊάμι Χιτ στον πρώτο γύρο των playoffs του NBA και πλέον αναμένονται εξελίξεις στην επόμενη ημέρα των «Ελαφιών».

Μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εμφανώς απογοητευμένος και φορτισμένος συναισθηματικά, «ξέσπασε» σε ερώτηση που του έγινε από δημοσιογράφο και μεταξύ άλλων ανέφερε πως: «Δεν υπάρχει αποτυχία στον αθλητισμό. Υπάρχουν καλές και κακές μέρες. Κάποιες φορές είσαι πετυχημένος, κάποιες όχι. Κάποιες φορές είναι η σειρά σου και κάποιες όχι. Αυτό είναι ο αθλητισμός. Δεν νικάς πάντα. Φέτος θα νικήσει κάποιος άλλος».

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η πρόταση της Βίρτους στον Μιλουτίνοφ

Τις δηλώσεις αυτές του Greek Freak σχολίασε ο θρύλος του NBA και των Λέικερς, Πάου Γκασόλ, με τον Ισπανό να αποθεώνει τον Γιάννη για την τοποθέτησή του, μέσα από μια ανάρτηση στο twitter, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Πόσο σημαντικό είναι αυτό το μήνυμα; Δεν μπορείς πάντα να κερδίζεις, και αυτό δεν είναι αποτυχία, αλλά βήματα προς την επιτυχία. Περήφανος για σένα Γιάννη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ