Ισοφάρισαν οι Γουόριορς, μια ανάσα από την πρόκριση οι Σέλτικς, έμειναν ζωντανοί οι Τίμπεργουλβς (vids)

Ισοφάρισαν οι Γουόριορς, μια ανάσα από την πρόκριση οι Σέλτικς, έμειναν ζωντανοί οι Τίμπεργουλβς (vids)

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα από τα τρία ματς των Play-Offs που έγιναν σήμερα.

Το Γκόλντεν Στέιτ είναι εδώ. Οι Γουόριορς αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 κόντρα στους Κινγκς ισοφάρισαν τη σειρά των Play-Offs του NBA σε 2-2 κερδίζοντας στο Σαν Φρανσίσκο με σκορ 126-125. Από τους νικητές ξεχώρισε ο Στεφ Κάρι που σημείωσε 32 πόντους με 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ ενώ ο Κλέι Τόμπσον από την άλλη πέτυχε 26 πόντους. Για τους ηττημένους που είδαν το πλεονέκτημά τους να εξανεμίζεται καλύτερος ήταν ο Ντι Άρον Φοξ με 38 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Διαβάστε επίσης: Πέρεθ: «Υποφέραμε, αλλά αξίζαμε τη νίκη»

Οι Σέλτικς βρίσκονται μία ανάσα από την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση των Play-Offs μετά την επικράτησή τους επί των Χοκς στην Ατλάντα με σκορ 129 -121 κάνοντας το 3-1 στη σειρά. Για τους νικητές οι Τέιτουμ και Μπράουν με 39 πόντους αντίστοιχα ήταν οι καλύτεροι, ενώ για τους ηττημένους ο Τρέι Γιάνγκ μπορεί να σημείωσε 35 πόντους έχοντας και 15 ασίστ ωστόσο όπως αποδείχτηκε αυτοί δεν ήταν αρκετοί.

Οι Τίμπεργουλβς τέλος, νίκησαν στην παράταση εντός έδρας με 114-108 τους Νάγκετς και έμειναν ζωντανοί αφού μείωσαν το σκορ σε 3-1 με τους Νάγκετς ωστόσο να κρατάνε την πρόκριση στα χέρια τους. Κορυφαίος για τους νικητές ο Άντονι Έντουαρντς με 34 ενώ οι Κόνλεϊ και Τάουνς που προσέθεσαν 19 και 17 πόντους αντίστοιχα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ