Σοκ για Μπουντενχόλζερ: Σκοτώθηκε ο αδερφός του πριν το game 4 των Μπακς

Σοκ για Μπουντενχόλζερ: Σκοτώθηκε ο αδερφός του πριν το game 4 των Μπακς

Μια είδηση που προκαλεί σοκ έγινε γνωστή για τον τεχνικό των Μπακς Μάικ Μπουντενχόλζερ, πως ο αδερφός του πριν το game 4 με τους Χιτ σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Μια είδηση που σοκάρει, έγινε γνωστή για τον τεχνικό των Μιλγουόκι Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ. Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο αδερφός του προπονητή της ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο, πριν το game 4 του Μιλγουόκι με τους Χιτ σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Διαβάστε επίσης: Φαλ: «Θα πάμε και θα παλέψουμε – Όλοι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

Αυτό συγκεκριμένα αναφέρει η ιστοσελίδα «The Athletic». Δυστυχώς την τραγική αυτή είδηση ήρθε να επιβεβαιώσει και εκπρόσωπος των «ελαφιών» αλλά και ο Ντάρβιν Χαμ που ήταν για χρόνια βοηθός του Μπουντενχόλζερ και ανέφερε πως ο τεχνικός του Μιλγουόκι πριν το τέταρτο παιχνίδι της σειράς με το Μαϊάμι βίωνε τρομερά δύσκολες καταστάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μάικ Μπουντεχόλζερ είναι ο μικρότερος της οικογένειας που αποτελούνταν από άλλα 6 μέλη. Στα του αγώνα του game 4 είναι γνωστή η κατάληξη βέβαια, με την παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο να αποκλείεται από το Μαϊάμι σε ένα συγκλονιστικό ματς και να μένει εκτός συνέχειας των Play-Offs.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ