Πέρασαν από τη Βοστόνη οι Σίξερς – Έκαναν το 2-0 οι Νάγκετς με φοβερό Γιόκιτς! (vid)

Πέρασαν από τη Βοστόνη οι Σίξερς – Έκαναν το 2-0 οι Νάγκετς με φοβερό Γιόκιτς! (vid)

Οι Σίξερς άνοιξαν λογαριασμό μέσα στη Βοστόνη επικρατώντας των Σέλτικς με 119 -115 την ώρα που το Ντένβερ με εξαιρετικό τον Γιόκιτς έκανε το 2-0 κόντρα στους Σανς με την επικράτησή του με 97-87.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζέιμς Χάρντεν οι Σίξερς πέρασαν από την έδρας των Μπόστον Σέλτικς με 119-115 και έκαναν το 1-0 στη σειρά.

Διαβάστε επίσης: Premier League: «Φουντώνει» η μάχη της σωτηρίας – Το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε (pic)

Πιο συγκεκριμένα η Φιλαδέλφεια δείχνει τη φετινή σεζόν πως δεν αστειεύεται κερδίζοντας μέσα στη Βοστόνη, έχοντας για πρωταγωνιστή τον «μούσια», ο οποίος όχι μόνο σημείωσε 45 πόντους με 10/16 δίποντα και 7/14 τρίποντα, αλλά έβαλε και ένα πολύ μεγάλο step back τρίποντο 8,7 δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας βάζοντας μπροστά την ομάδα του με 117-115.

Πέρα από τον Χάρντεν πολύ καλός για τους Σίξερς ήταν και ο Ταϊρίς Μάξι με 26 πόντους ενώ 18 σημείωσε ο Τομπάιας Χάρις. Όσον αφορά τους Σέλτικς που είδαν το πλεονέκτημα έδρας να χάνεται γρήγορα γρήγορα, καλύτερος ήταν ο Τζέισον Τέιτουμ που σημείωσε 39 πόντους ενώ μάζεψε και 11 ριμπάουντ και μοίρασε και 5 ασίστ που όμως δεν έφτασαν για την ομάδα του.

Οι Ντένβερ Νάγκετς έκαναν το 2-0 στη σειρά με τους Φoίνιξ Σανς και πλέον απέχουν δυο νίκες από την πρόκρισή τους στον επόμενο γύρο των Play-Offs. Με κορυφαίο τον Γιόκιτς συγκεκριμένα το Ντένβερ επικράτησε των αντιπάλων του με 97-87.

Αν σκεφτεί κανείς πως το Φoίνιξ σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν μπροστά στο σκορ, καταλαβαίνει πως το κατόρθωμα της παρέας του Γιόκιτς ήταν ακόμα μεγαλύτερο με τον ίδιο να πετυχαίνει 39 πόντους, ενώ παράλληλα μάζεψε και 16 ριμπάουντ και μοίρασε και 5 ασίστ. Εκτός αυτού ο Άαρον Γκόρντον βοήθησε την ομάδα του με τους 17 πόντους που πέτυχε. Από την άλλη μεριά για το Φoίνιξ ο Ντέβιν Μπούκερ με 35 πόντους και ο Κέβιν Ντουράντ με 34 ήταν όλα τα λεφτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ