Άνοιγμα του ΝΒΑ στα Η.Α.Ε.

Άνοιγμα του ΝΒΑ στα Η.Α.Ε.

Το ΝΒΑ είναι από τις καλύτερα οργανωμένες Λίγκες όσον αφορά την προώθηση του προϊόντος τους και το αποδεικνύει για άλλη μια φορά με το άνοιγμα που επιχειρεί σε μια περιοχή με μεγάλα περιθώρια εμπορικής εκμετάλλευσης όπως αυτή του Περσικού Κόλπου.

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα φιλοξενήσουν δύο αγώνες προετοιμασίας του ΝΒΑ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ανάμεσα στη Μινεσότα και το Ντάλας τον Οκτώβριο, όπως ανακοίνωσε σήμερα (2/5) η Λίγκα.

Η χώρα του Περσικού Κόλπου φιλοξένησε πέρυσι τους δύο πρώτους αγώνες που έγιναν στη Μέση Ανατολή μεταξύ δύο ομάδων του ΝΒΑ. Οι αναμετρήσεις μεταξύ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς και των Ντάλας Μάβερικς θα γίνουν στην πρωτεύουσα Άμπου Ντάμπι στο διάστημα 5-7 Οκτωβρίου.

Διαβάστε επίσης: Παράτησε τα πάντα και άλλαξε ζωή εδώ και 17 χρόνια η Μαρίνα Τσιντικίδου: Δείτε πώς είναι σήμερα στα 52 της και με τι ασχολείται η πρώην Σταρ Ελλάς και Μις Ευρώπη

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιστρέψουμε στο Άμπου Ντάμπι με δύο σπουδαία παιχνίδια μετά την επιτυχία των συναντήσεων του ΝΒΑ πέρυσι στα Εμιράτα, που προσέλκυσαν χιλιάδες φιλάθλους από όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Ραλφ Ριβέρα, γενικός διευθυντής του ΝΒΑ στην Ευρώπη και στη Μέση Ανατολή.

Αυτοί οι αγώνες αποτελούν μέρος μιας πολυετούς συμφωνίας μεταξύ του NBA και του Τμήματος Πολιτισμού και Τουρισμού του Άμπου Ντάμπι.

Η Μινεσότα τερμάτισε 8η στη Δύση φέτος, για να αποκλειστεί στον πρώτο γύρο των playoffs από τους Ντένβερ Νάγκετς, ενώ οι Ντάλας Μάβερικς, πρωταθλητές του 2011, δεν κατάφεραν να προκριθούν.

Πριν από τους περσινούς αγώνες, δεν είχαν άλλοι προετοιμασίας εκτός της Βόρειας Αμερικής από το 2019 λόγω της πανδημίας Covid-19. Παλαιότερα είχαν διοργανωθεί κάποια ματς σε Αγγλία, Γαλλία, Μεξικό, Ιαπωνία, Κίνα και πιο πρόσφατα στην Ινδία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ