«Βόμβα» μεγατόνων στο ΝΒΑ – «Μετακομίζει» στη Δύση ο Αντετοκούνμπο;

«Βόμβα» μεγατόνων στο ΝΒΑ – «Μετακομίζει» στη Δύση ο Αντετοκούνμπο;

Χαμός στο ΝΒΑ με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, καθώς κυκλοφορεί ένα σενάριο για mega trade του Έλληνα σούπερ σταρ στη Δύση.

Οι Μπακς αποκλείστηκαν νωρίς στα Play off από τους Μαϊάμι Χιτ και έχουν ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Greek Freak έχει συμβόλαιο με τα ελάφια, το οποίο πρόκειται να τιμήσει, όμως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από ομάδα της Δύσης για να τον κάνει δικό της μέσω σούπερ ανταλλαγής.

Συγκεκριμένα, οι Μπλέιζερς του Νταμιάν Λίλαρντ, έχουν στο στόχαστρο τους τον Γιάννη, με τον ίδιο τον Αμερικανό γκαρντ της ομάδας του Όρεγκον να τον έχει προσκαλέσει πριν λίγες μέρες να αγωνιστούν μαζί.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Clutch Points», η ομάδα του Όρεγκον θέλει τον Έλληνα σούπερ και εμφανίζεται διατεθειμένη να καταθέσει μια πρόταση στα ελάφια που θα περιλαμβάνει τον Άνφερνι Σάιμονς, τον Σέιντον Σαρπ, τον Βόσνιο σέντερ, Γιουσούφ Νούρκιτς και τον Νασίρ Λιτλ.

Εκτός από τα έμψυχα ανταλλάγματα, στη φημολογούμενη προσφορά λέγεται πως θα συμπεριληφθούν και τέσσερα unprotected picks πρώτου γύρου των Μπλέιζερς (2023, 2025, 2027 και 2029), το δικαίωμα για τρία pick swaps πρώτου γύρου (2024, 2026 και 2028), καθώς και το pick πρώτου γύρου του 2023 που ανήκε αρχικά στους Νιου Γιορκ Νικς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ