Γουόριορς – Λέικερς 127-100: Ξέσπασαν και έκαναν το 1-1 οι «πολεμιστές»

Γουόριορς – Λέικερς 127-100: Ξέσπασαν και έκαναν το 1-1 οι «πολεμιστές»

Πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση, οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έκαναν ό,τι ήθελαν του Λος Άντζελες Λέικερς, επικράτησαν με σκορ 127-100 και έφεραν τη σειρά στο 1-1.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς δεν άφησαν πολλά περιθώρια στους Λος Άντζελες Λέικερς των οποίων και επιβλήθηκαν άνετα με σκορ 127-100 εντός έδρας, καταφέρνοντας έτσι να κάνουν το 1-1 στη σειρά. Έτσι θα επιδιώξουν να πάρουν έστω ένα ματς στο Λος Άντζελες για να ανακτήσουν το πλεονέκτημα έδρας.

Αν και η ομάδα του ΛεΜπρόν Τζέιμς άρχισε καλύτερα το παιχνίδι χτίζοντας μια μικρή διαφορά, αυτό δεν κράτησε πολύ αφού η δεύτερη και η τρίτη περίοδος ήταν εφιαλτική για εκείνη. Σε αντίθεση με τους «πολεμιστές» που ήταν απλά απολαυστικοί κάνοντας ό,τι ήθελαν στο παρκέ και φτάνοντας έτσι στο θετικό αποτέλεσμα, ρίχνοντας ρυθμούς στο φινάλε.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Κλέι Τόμπσον με 30 πόντους, ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Στεφ Κάρι που πρόσθεσε άλλους 20. Από την άλλη πλευρά, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς σταμάτησε στους 23 πόντους, έχοντας τις πολύτιμες βοήθειες του Ρούι Χατσιμούρα που μέτρησε 21.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα*

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ