Ο Λεμπρόν «διέταξε» κλειστά social στα playoffs

Ο Λεμπρόν «διέταξε» κλειστά social στα playoffs

Ο Λεμπρόν Τζέιμς γνωρίζει σε απόλυτο βαθμό τι χρειάζεται για να πετύχει μία ομάδα στα playoffs του NBA και καλεί τους συμπαίκτες να κλείσουν τα social τους.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς αποτελεί ίσως το πιο τρανό παράδειγμα, του πως η σκληρή δουλειά, η αφοσίωση και η συγκέντρωση φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Με τα playoffs του NBA να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και τους Λέικερς να μάχονται σκληρά με τους Γουόριορς, για μία θέση στους τελικούς της Δύσης, ο «Βασιλιάς» προσπαθεί να δείξει το σωστό δρόμο στους νεότερους σε ηλικία συμπαίκτες του, προκειμένου να υπάρξει συγκέντρωση προς το στόχο.

Διαβάστε επίσης: Ο «Μπέμπης» του ελληνικού μπάσκετ στο «10»: «Η θέση του Πανιωνίου είναι στην Α1» (pics)

Αναλυτικά ο Λεμπρόν δήλωσε: «Νομίζω ότι τα νεαρά παιδιά που δεν έχουν συμμετάσχει στο postseason κομμάτι ή δεν είχαν μεγάλη εμπειρία στην postseason, απλά πρέπει να μείνουν μακριά από την τηλεόραση και μακριά από τα social media».

«Κερδίζεις ένα παιχνίδι, όλοι είναι οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο. Χάνεις ένα παιχνίδι, και μετά σε κράζουν. Είναι κυριολεκτικά τόσο απλό. Έχει να κάνει με την εκπαίδευση του μυαλού τους για την επόμενη πρόκληση», πρόσθεσε ο 38χρονος φόργουορντ.

Συμπλήρωσε πως οι συμπαίκτες του πρέπει να σκέφτονται: «Αυτό το παιχνίδι τελείωσε, παίξαμε καλά. ΟΚ κομπλέ. Αλλά έχουμε κι άλλο τη Δευτέρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ