Ο «Μπέμπης» του ελληνικού μπάσκετ στο «10»: «Η θέση του Πανιωνίου είναι στην Α1» (pics)

Ο «Μπέμπης» του ελληνικού μπάσκετ στο «10»: «Η θέση του Πανιωνίου είναι στην Α1» (pics)

Το «10» βρέθηκε στη μεγάλη γιορτή του Πανιωνίου που πανηγύρισε την άνοδο στην Elite League και μίλησε με τον σπουδαίο Φάνη Χριστοδούλου, τον Περικλή Ταυρόπουλο και τον Δημήτρη Βεργίνη.

Ο Πανιώνιος πανηγύρισε την άνοδο στην Elite League, επικρατώντας της Μυκόνου 91-78 στον τελικό των playoffs της Β’ Εθνικής και οι μεγάλοι πρωταγωνιστές αυτής της πορείας μιλούν στο «10» για την επιστροφή του «Ιστορικού». Ο «μεγάλος» Φάνης Χριστοδούλου και η νέα αρχή του Πανιωνίου.

Ο δρόμος του Πανιωνίου προς τα μεγάλα σαλόνια ξεκίνησε και αναμένεται να είναι λαμπρός.

Διαβάστε επίσης: Ποιος είναι ο «κρυπτονίτης» του Βεζένκοφ (vid)

Ο «Μπέμπης», Φάνης Χριστοδούλου λέει για την πορεία του «Ιστορικού»: «Είναι μεγάλη επιτυχία. Κάνει ένα ξεκίνημα καινούργιο ο Πανιώνιος. Ανεβήκαμε κατηγορία, δεν ξέρουμε βέβαια που θα παίξουμε του χρόνου, Α2 ή Α1. Σίγουρα η προσπάθεια του χρόνου θα είναι ακόμη μεγαλύτερη, γιατί ο Πανιώνιος αξίζει στην Α1. Εκεί είναι η θέση του και σε μεγαλύτερο επίπεδο και όχι σε αυτό εδώ».

Με τον Χριστοδούλου, να έχει αναλάβει ρόλο Γενικού Αρχηγού στον σύλλογο, μία τόσο σημαντική μορφή της ιστορίας της ομάδας, προσφέρει πάρα πολλά σε όλα τα μέλη της και η παρουσία του δίνει ελπίδα για επιστροφή του «Ιστορικού», εκεί που αξίζει.

Ο καθοδηγητής του Πανιωνίου, ο προπονητής του, Περικλής Ταυρόπουλος στάθηκε στη δουλεία που πραγματοποιήθηκε στο σύλλογο όλη τη χρονιά.

«Δεν το καταφέραμε σήμερα. Ακόμη και αν σήμερα δεν τα πηγαίναμε καλά, έχουμε καταφέρει κάτι όλη τη χρονιά, να μαζέψουμε αυτό τον υπέροχο κόσμο και είχαμε πάρα πολλές επιτυχίες. Ήμασταν καλοί στο κρίσιμο παιχνίδι, νομίζω κερδίσαμε δίκαια, ως εκεί, κοιτάμε την επόμενη μέρα», είπε στο μικρόφωνο του «10», τη στιγμή των πανηγυρισμών μέσα στο «Ανδρέας Βαρίκας».

Β ΕΘΝΙΚΗ 2022-2023 / PLAY OFF / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Ο μεγάλος αρχηγός και εκ των πρωταγωνιστών τη φετινή σεζόν, Δημήτρης Βεργίνης τονίζει πως η θέση του Πανιωνίου είναι στη Α1.

«Ο Πανιώνιος ανήκει στην Α1. Εμείς καταφέραμε να ανεβάσουμε την ομάδα στην Α2 κατηγορία, αλλά ο Πανιώνιος είναι μία ιστορική ομάδα και πιστεύω ότι σύντομα, φέτος έγινε το πρώτο βήμα, θα ανήκει εκεί που πραγματικά αξίζει, στην Α1 κατηγορία. Όλα αυτά τα χρόνια, έχει ταλαιπωρηθεί αυτός ο σύλλογος και νομίζω το δικαιούται», δήλωσε μετά την απονομή του τροπαίου του Πρωταθλητή, που σήκωσε ο ίδιος σκορπίζοντας χαρά σε όλη τη Νέα Σμύρνη.

Β ΕΘΝΙΚΗ 2022-2023 / PLAY OFF / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

«Κάναμε μια εξαιρετική χρονιά φέτος, ήταν μία ονειρεμένη χρονιά και για μένα προσωπικά και για την ομάδα. Ο στόχος μας ήταν ξεκάθαρα αυτός, να ανεβεί η ομάδα, μέσα όμως στη χρονιά ήρθε η επιτυχία και του Unicef Trophy και του Final 8. Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι απέναντι σε ομάδα Α1, όπως είναι η ΑΕΚ και νομίζω πως η χρονιά έκλεισε με τον πιο ιδανικό τρόπο και είμαστε όλοι πραγματικά πολύ χαρούμενοι, που κάναμε και αυτόν τον κόσμο που ήρθε σήμερα και στο γήπεδο και που ερχόταν όλη τη χρονιά, να μας βοηθάει όπως μόνο αυτός ξέρει», πρόσθεσε ο έμπειρος γκαρντ που ήταν καθοριστικός στα δύο παιχνίδια που κέρδισε ο Πανιώνιος απέναντι στη Μύκονο στο «Κλειστό της Αρτάκης».

Β ΕΘΝΙΚΗ 2022-2023 / PLAY OFF / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Ρεπορτάζ – Επιμέλεια: Γιώργος Κουρτέσης

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ