Στο ΣΕΦ για τον Βεζένκοφ ο προπονητής των Κινγκς, Μάικ Μπράουν

Στο ΣΕΦ για τον Βεζένκοφ ο προπονητής των Κινγκς, Μάικ Μπράουν

Στην Ελλάδα θα βρεθεί ο Μάικ Μπράουν για να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες του Σάσα Βεζένκοφ στο Game 5 με τη Φενέρ.

Ο Ολυμπιακός δίνει ένα πολύ σημαντικό αγώνα κόντρα στη Φενέρμπαχτσε αύριο Τρίτη (9/5) και όλα τα βλέμματα στην Ευρώπη θα είναι στραμμένα στον Πειραιά για την αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Ωστόσο, το εν λόγω παιχνίδι δεν προξενεί το ενδιαφέρον μόνο από τη Γηραιά Ήπειρο, αλλά και από το ΝΒΑ. Συγκεκριμένα, οι Σακραμέντο Κινγκς θα βρίσκονται στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες του Σάσα Βεζένκοφ στο Game 5.

Ο προπονητής των «βασιλιάδων», Μάικ Μπράουν, που ήταν και ο κορυφαίος της κανονικής περιόδου, θα είναι στο γήπεδο ώστε να τσεκάρει τον Βούλγαρο φόργουορντ σε ένα ματς με τεράστια πίεση. Άλλωστε δεν είναι κρυφό πως η ομάδα της Καλιφόρνια παρακολουθεί στενά τον Βεζένκοφ όλη τη σεζόν.

Θυμίζουμε πως οι Κινγκς έχουν στείλει κι άλλες φορές ανθρώπους για τον παίκτη του Ολυμπιακού, του οποίου και διατηρούν τα δικαιώματα για το ΝΒΑ. Αξίζει να σημειωθεί πως το buy out που υπάρχει στην περίπτωση του Βεζένκοφ είναι γύρω στο 1,5 εκατομμύριο, μετά και την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Ερυθρόλευκους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ