Ο Κένι Άτκινσον σε πρώτο πλάνο για τους Μπακς – Ποιοι είναι οι άλλοι υποψήφιοι (pic)

Ο Κένι Άτκινσον σε πρώτο πλάνο για τους Μπακς – Ποιοι είναι οι άλλοι υποψήφιοι (pic)

Οι Μιλγουόκι Μπακς θα περάσουν από συνέντευξη τον Κένι Άτκινσον για τη θέση του προπονητή. Ποιες άλλες περιπτώσεις εξετάζουν.

Οι Μιλγουόκι Μπακς, μετά την απομάκρυνση του Μάικ Μπουντενχόλζερ από τον πάγκο τους, συνεχίζουν την αναζήτηση του επόμενου προπονητή της ομάδας.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι αρκετά, όμως όπως τονίζει ο δημοσιογράφος του ESPN, Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, τα «ελάφια» πήραν την άδεια ώστε να περάσουν από συνέντευξη τον βοηθό του Στιβ Κερ στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Κένι Άτκινσον, που στο παρελθόν έχει καθοδηγήσει τους Μπρούκλιν Νετς.

Άλλα δύο ονόματα που είναι ψηλά στη λίστα της ομάδας του Ουσκόνσιν είναι ο βοηθός προπονητή του οργανισμού, Τσαρλς Λι που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών αντιπάλων στο παρελθόν, αλλά και ο Τζέιμς Μπορέγκο που είχε καθίσει στον πάγκο των Σάρλοτ Χόρνετς και έχει διατελέσει βοηθός του Γκρεγκ Πόποβιτς στους Σπερς.

Και οι δύο αναμένεται να περάσουν από συνέντευξη, με τους Μπακς να θέλουν τον χρόνο τους ώστε να κάνουν την καταλληλότερη επιλογή για τον άνθρωπο που θα πάρει το… τιμόνι στα χέρια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ