Χαλάει η «Αγία Τριάδα» των Γουόριορς; Δυνατό μπάσιμο από ομάδα της Ανατολής

Χαλάει η «Αγία Τριάδα» των Γουόριορς; Δυνατό μπάσιμο από ομάδα της Ανατολής

Οι Γουόριορς αποκλείστηκαν από τους Τελικούς της Δύσης από τους Λέικερς του ΛεΜπρον και ήδη βγαίνουν στη δημοσιότητα ρεπορτάζ για την επόμενη μέρα των Πολεμιστών.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς δεν κατάφεραν να περάσουν το εμπόδιο των Λέικερς του τρομερού ΛεΜπρον Τζέιμς και το υπέροχου στα playoffs Άντονι Ντέιβις και να προκριθούν στους Τελικούς της Δύσης, χάνοντας τη σειρά με με 4-2.

Πολλοί έχουν αρχίσει να πιστεύουν πως φτάνει το τέλος εποχής για τους υπερηχητικούς Γουόριορς. Κανείς δεν μπορεί να το πει αυτό με σιγουριά όσο η τριάδα των Κάρι, Τόμπσον και Γκριν είναι μαζί υπό τις οδηγίες του «αρχιτέκτονα» Στιβ Κερ. Αν όμως επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ του Fadeawayworld, τότε ίσως αποτελέσει την πρώτη μεγάλη ρωγμή στο οικοδόμημα των Πολεμιστών.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Πρεμιέρα στα ημιτελικά κόντρα στον ΠΑΟΚ με το… βλέμμα στη Μονακό

Γίνεται λοιπόν λόγος για δυνατό μπάσιμο των Σικάγο Μπουλς που θέλουν να κάνουν δικό τους τον Κλέι Τόμπσον. Ο 33χρονος χαρισματικός σουτέρ του Γκόλντεν Στέιτ θεωρείται ιδανική προσθήκη για τους Ταύρους που θέλουν να βελτιωθούν και να προσθέσουν ποιότητα και παραστάσεις υψηλού επιπέδου για να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί στην Ανατολή, στην οποία έχασαν τα playoffs στο.. νήμα και την διαδικασία των playinn τερματίζοντας τελικά στην 10η θέση.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως τον θέλουν… πακέτο με τον 20χρονο πολλά υποσχόμενο φόργουορντ, Τζόναθαν Κουμίνγκα (9.6π/3.4 ριμπ σε 66 ματς φέτος), δίνοντας ως αντάλλαγμα τον εκρηκτικό Ζακ ΛαΒίν. Ο 28χρονος θα μπορούσε να ανανεώσει κατά πολύ τους Γουόριορς καθώς είναι σε καλή ηλικία και θεωρείται ένας από τους πολύ καλούς σκόρερ της Λιγκας, έχοντας φέτος σε 77 ματς 35.9 λεπτά συμμετοχής και 24,8 πόντους, 4,5 ριμπάουντ και 4,2 ασίστ κατά μέσο όρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ