Ολυμπιακός: Πρεμιέρα στα ημιτελικά κόντρα στον ΠΑΟΚ με το… βλέμμα στη Μονακό

Ολυμπιακός: Πρεμιέρα στα ημιτελικά κόντρα στον ΠΑΟΚ με το… βλέμμα στη Μονακό

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ για τα ημιτελικά της Basket League, λίγο πριν η μάχη με τη Μονακό για το Final Four της Euroleague.

Λίγες ημέρες πριν τη μεγάλη αναμέτρηση κόντρα στη Μονακό (19/5, 18:00) για το Final Four της Euroleague, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στα ημιτελικά της Basket League.

Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να συνεχίσουν στα νικηφόρα αποτελέσματα και να βάλουν τις βάσεις για την πρόκρισή τους στους τελικούς του πρωταθλήματος. Σε ένα παιχνίδι που μπορεί να αποτελέσει μια καλή δοκιμασία για τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, καθώς οι Θεσσαλονικείς είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί φέτος.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, αφού όλοι οι αθλητές είναι στη διάθεσή του, εκτός φυσικά από τον Αϊζάια Κάνααν, ο οποίος και έχει δηλωθεί ως γνωστόν εκτός της λίστας των ξένων για τα πλέι οφ της Basket League. Πάντως είναι πιθανό ο Κώστας Σλούκας να μην χρησιμοποιηθεί για λόγους ξεκούρασης.

Από την άλλη πλευρά, ο «Δικέφαλος του βορρά» δεν έχει να χάσει πολλά, ωστόσο σημαντικό ρόλο θα παίξει η αγωνιστική απραξία της ομάδας. Ο Φώτης Τακιανός δεν αντιμετωπίζει με τη σειρά του κάποιο πρόβλημα και μπορεί να παρατάξει όλα του τα… όπλα απέναντι στους Πειραιώτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ