Τέλος ο Ρίβερς από τους Σίξερς μετά τον αποκλεισμό από τους Σέλτικς

Τέλος ο Ρίβερς από τους Σίξερς μετά τον αποκλεισμό από τους Σέλτικς

Ο Ντοκ Ρίβερς αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο των Φιλαδέλφεια Σίξερς μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του από τους Μπόστον Σέλτικς στα ημιτελικά της ανατολικής περιφέρειας του NBA.

Η νέα αποτυχία των Φιλαδέλφεια Σίξερς να φτάσουν ως τους τελικούς της ανατολικής περιφέρειας του NBA, μετά τον αποκλεισμό τους από τους Μπόστον Σέλτικς, έφερε εξελίξεις στην ομάδα των Εμπίντ και Χάρντεν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ESPN η ομάδα της Φιλαδέλφεια πήρε την απόφαση να τερματίσει τη συνεργασία της με τον Ντοκ Ρίβερς, καθώς εκείνος θεωρήθηκε υπεύθυνος και για αυτόν τον αποκλεισμό, ενώ από το 2020 που βρίσκεται στον πάγκο των Σίξερς δεν έχουν καταφέρει να πετύχουν τους στόχους τους.

Διαβάστε επίσης: «Κάτι τρέχει με τον Φαράζ»: Επιμένουν στην Κύπρο για τον Γάλλο winger της ΑΕΚ Λάρνακας και τον Ολυμπιακό

Ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι μάλιστα ανέφερε πως ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία για την εύρεση του επόμενου προπονητή, με τον πρώην τεχνικό των Μιλγουόκι Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ να βρίσκεται στη συγκεκριμένη λίστα.

Εκτός από τον πρώην προπονητή των «Ελαφιών» στο κάδρο είναι και οι Σαμ Κασέλ, Μάικ Ντ’Αντόνι, Νικ Νερς, Φρανκ Βόγκελ και Μόντι Γουίλιαμς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ