Σανς : Ανακοίνωσαν την επιστροφή του Κοκόσκοφ

Σανς : Ανακοίνωσαν την επιστροφή του Κοκόσκοφ

Την επιστροφή του Ιγκόρ Κοκόσκοφ ανακοίνωσαν οι Φοίνιξ Σανς, με τον Σέρβο προπονητή να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Οι Σανς ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Ιγκόρ Κοκόσκοφ στην τεχνική ηγεσία τους. Ο Σέρβος τεχνικός ήταν μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή στους Τζαζ και για πρώτη φορά στην καριέρα του θα αναλάβει χρέη πρώτου προπονητή σε ομάδα ΝΒΑ.

Παράλληλα, έγινε ο πρώτος γεννημένος στην Ευρώπη που αναλαμβάνει ομάδα του καλύτερου πρωταθλήματος στον κόσμο ως head coach. Ο προπονητής των Σπερς, Γκρεγκ Πόποβιτς είναι Σέρβος, αλλά έχει στην Ιντιανάπολις των ΗΠΑ.

Ο 36χρονος κόουτς είχε υπάρξει και στο παρελθόν στην ομάδα του Φοίνιξ. Συγκεκριμένα, από το 2008 ως το 2013 ήταν βοηθός προπονητή και τώρα ήρθε η ώρα να προπονήσει εκείνος την ομάδα. Να αναφέρουμε ότι η σημαντικότερη στιγμή της καριέρας του ήταν όταν οδήγησε τη Σλοβενία στην κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ το 2017.

Τα προηγούμενα χρόνια ο Κοκόσκοφ είχε εκτελέσει χρέη βοηθού προπονητή και σε άλλες ομάδες του ΝΒΑ, όπως οι Καβαλίερς, οι Μάτζικ, οι Κλίπερς και οι Πίστονς. Τέλος, να σημειώσουμε πως είχε προπονήσει ξανά εθνική ομάδα, καθώς από το 2008 ως το 2015 ήταν ο τεχνικός της Γεωργίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ