Τρελάθηκε ο Κύργιος – Έβαλε φωτιά σε φανέλα των Σέλτικς (pics, vid)

Τρελάθηκε ο Κύργιος – Έβαλε φωτιά σε φανέλα των Σέλτικς (pics, vid)

O Νικ Κύργιος φαίνεται πως πήρε αρκετά «βαριά» τον αποκλεισμό των Σέλτικς από τους Μαϊάμι Χιτ και αποφάσισε να κάψει μία φανέλα της ομάδας της Βοστώνης.

Ο Νικ Κύργιος, είναι ένας άνθρωπος που δεν φημίζεται για την αυτοσυγκράτησή του και αρκετές φορές τα ξεσπάσματά του εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Αυτή τη φορά «θύμα» του έπεσαν οι Μπόστον Σέλτικς τους οποίους είναι γνωστό πως υποστηρίζει στο NBA o Ελληνοαυστραλός τενίστας.

Διαβάστε επίσης: Σημαντική εξέλιξη με Μιλουτίνοφ – Πλησιάζει στον Ολυμπιακό!

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Game 7 με τους Χιτ, ο Κύργιος έκανε νέα tweets, εκφράζοντας τη λύπη του για τον τραυματισμό νωρίς στο παιχνίδι του Τέιτουμ, σχολίασε την κακή εμφάνιση του Μπράουν, ενώ τόνισε πως Σμαρτ και Γουίλιαμς θα πρέπει να αποχωρήσουν από το σύλλογο.

Κύργιος: «Δεν θα πω ψέματα. Νομίζω πως ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε χωρίς τον Σμαρτ και Γουίλιαμς»

Πρόσθεσε ακόμη: «Θα προτιμούσα να μας είχαν σκουπίσει. Τι σάπια εμφάνιση».

Μετά το τέλος του αγώνα στο οποίο οι Σέλτικς γνώρισαν την ήττα με 103-84 από τους Χιτ, ο Κύργιος ανέβασε στόρι στο Instagram, προσπαθώντας να βάλει φωτιά σε μία φανέλα των «Κελτών», χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία βέβαια, υπό τους ήχους του πασίγνωστου τραγουδιού των Disturbed, «The Sound of Silence».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ