«Το γόνατο του Μπολ καταστράφηκε και φταίει ο πατέρας του»

«Το γόνατο του Μπολ καταστράφηκε και φταίει ο πατέρας του»

Αποκαλυπτικός δημοσιογράφος του CBS Sports, ρίχνει φως στην υπόθεση του σοβαρού τραυματισμού του Λόνζο Μπολ στο γόνατο, κατηγορώντας ευθέως τον ιδιόρρυθμο πατέρα του αθλητή.

Ο Λόνζο Μπολ το όχι και τόσο μακρινό 2017, θεωρούταν ένα από τα μεγαλύτερα νέα ταλέντα στο άθλημα. Επιλέχθηκε από τους Λέικερς στο Νο.2 του draft της χρονιάς εκείνης και το Λος Άντζελες θεωρούνταν ιδανική… βάση εκτόξευσης για τον ταλαντούχο γκαρντ.

Ωστόσο ένας τραυματισμός στο γόνατο που είχε στη διετία του στους Λέικερς, φαίνεται τουλάχιστον ως ώρας να έχει οριοθετήσει το τεράστιο ταλέντο του Μπολ και τις προοπτικές εξέλιξής του. Χαρακτηριστικό είναι πως σε καμία από τις 5 σεζόν του στο ΝΒΑ, ο 25χρονος πλέον γκαρντ δεν έχει αγωνιστεί σε περισσότερα από 63 ματς, έχοντας συνολικά 252 ματς καριέρας (11.9 πόντοι, 5.7 ριμπάουντ, 6.2 ασίστ) από τα 410 διαθέσιμα.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός ζήτησε παρουσία εισαγγελέα για τον πέμπτο τελικό με την ΑΕΚ!

Εκεί εστιάζει ο δημοσιογράφος του CBS Sports Νταγκ Γκότλιμπ, που βγάζει στη δημοσιότητα την εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου των Λέικερς, για τον πρώτο αυτό τραυματισμό που αποτέλεσε την αρχή του κακού για τον ταλαντούχο γκαρντ, που αναφέρει πως φταίνε τα παπούτσια του brand προωθούσε ο πατέρα του παίκτη, ΛαΒάρ Μπολ, με την επωνυμία Big Baller Brand:

«Οι Λέικερς πιστεύουν ότι ο αρχικός τραυματισμός προκλήθηκε από τα παπούτσια του. Τα BBB ήταν εντελώς σκουπίδια, χωρίς έρευνα και ανάπτυξη όπως η Nike. Είναι λυπηρό γιατί ο Ζο μπορεί πραγματικά να παίξει καλά».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λόνζο Μπολ που αγωνίζεται πλέον στους Σικάγο Μπουλς, έχει να πατήσει παρκέ από τη σεζόν 2021-2022 καθώς φέτος έχασε όλη τη χρονιά λόγω ενός ακόμα τραυματισμού στο γόνατο, απότοκο της τραγικής επιλογής του να χρησιμοποιεί αθλητικά παπούτσια αμφιβόλου ποιότητας και τεχνολογίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ