Μετά το τέλος των τελικών του NBA θα ανοκοινωθεί η ποινή του Τζα Μοράντ για το βίντεο με το όπλο

Μετά το τέλος των τελικών του NBA θα ανοκοινωθεί η ποινή του Τζα Μοράντ για το βίντεο με το όπλο

Όπως ενημέρωσε ο κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ, η ποινή του Τζα Μοράντ για το (δεύτερο) βίντεο που εμφανίζεται να κρατάει όπλο, θα ανακοινωθεί μετά το τέλος των τελικών.

Ο κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ, ανακοίνωσε την Πέμπτη (01/06) ότι η Λίγκα θα περιμένει μέχρι την ολοκλήρωση των Τελικών για να πειθαρχήσει τον σταρ των Μέμφις Γκρίζλις, Τζα Μοράντ, που εμφανίστηκε να κρατάει όπλο σε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το βίντεο, το οποίο ήταν στο Instagram Live, παρουσίαζε τον Μοράντ να κουνάει το όπλο από τη θέση του συνοδηγού ενός αυτοκινήτου ενώ άκουγε ραπ μουσική. Έγινε viral το πρωί της 14ης Μαΐου και την ίδια μέρα οι Γκρίζλις τον απέκλεισαν απ΄ όλες τις ομαδικές δραστηριότητες.

Διαβάστε επίσης: «Σφήνα» στην Ελλάδα για τον Μίροτιτς – Εξέλιξη έκπληξη για τον παικταρά της Μπαρτσελόνα

Ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μήνες που ο Μοράντ πιάστηκε με όπλο στα social media. Προηγουμένως είχε τιμωρηθεί με ποινή αποκλεισμού 8 αγώνων μετά από ένα περιστατικό στις 4 Μαρτίου στο οποίο βιντεοσκοπήθηκε να κρατά όπλο σε ένα στριπτιτζάδικο του Ντένβερ μετά την ήττα με 113-97 από τους Νάγκετς.

Πριν από τον πρώτο τελικό του ΝΒΑ, ο Σίλβερ σημείωσε ότι το «ιστορικό προηγούμενων πράξεων» και το «ιστορικό του παίκτη» ελήφθησαν υπόψιν όταν το πρωτάθλημα έλαβε την απόφασή του για το πώς θα τιμωρούσε τον Μοράντ.

«Έχουμε αποκαλύψει αρκετές πληροφορίες, από τότε που με ρώτησαν για πρώτη φορά για την κατάσταση», είπε ο Σίλβερ. «Θα πω ότι πιθανότατα θα μπορούσαμε να είχαμε ανακοινώσει την ποινή τώρα, αλλά πήραμε την απόφαση, και πιστεύω ότι η ένωση παικτών συμφωνεί μαζί μας, ότι θα ήταν άδικο για αυτούς τους παίκτες και αυτές τις ομάδες στη μέση της σειράς των τελικών να ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας.

Δεδομένου ότι βρισκόμαστε φυσικά στην offseason και ο Μοράντ έχει αποκλειστεί από όλες τις ομαδικές δραστηριότητες των Μέμφις Γκρίζλις, τίποτα δεν θα είχε αλλάξει ούτως ή άλλως τις επόμενες εβδομάδες.

Φαινόταν καλύτερα να μην προβούμε σε οποιαδήποτε δημόσια ανακοίνωση αυτή τη στιγμή και έχω την αίσθηση ότι λίγο μετά την ολοκλήρωση των τελικών θα ανακοινώσουμε το αποτέλεσμα αυτής της έρευνας».

Ο Μοράντ, μετά την αρχική του αποβολή των 8 αγώνων τον Μάρτιο, συναντήθηκε με τον Σίλβερ και υπεύθυνους του πρωταθλήματος στη Νέα Υόρκη για να μιλήσουν για την κατάσταση.

Ο Σίλβερ είπε ότι ο 23χρονος φαινόταν «εγκάρδιος και σοβαρός» όταν συναντήθηκαν οι δυο τους, αλλά δεν είναι σίγουρος αν η αρχική τιμωρία έκανε τον Μόραντ να αλλάξει τρόπους μετά το πιο πρόσφατο βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Δεν νομίζω ότι ξέρουμε ακόμη τι θα χρειαστεί για να αλλάξει η συμπεριφορά του. Το ίδιο είπα εκείνη την εποχή: Φαίνεται να είναι ένας καλός νεαρός», είπε ο Σίλβερ. «Όσον αφορά στις σχέσεις μου μαζί του, νομίζω ότι έχει κάνει ξεκάθαρα κάποια λάθη, αλλά είναι νέος.

Ελπίζω τώρα — μόλις καταλήξουμε στο ποιά θα είναι η κατάλληλη πειθαρχία, ότι δεν έχει να κάνει μόνο με την ποινή, έχει να κάνει με το τι εμείς, η ένωση παικτών, η ομάδα του, αυτός και οι άνθρωποι γύρω του θα κάνουμε για να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες στο μέλλον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ