Μακ Γκρέιντι: «Ο Γιόκιτς είναι ο Τζέισον Κιντ των σέντερ, είναι τόσο γαμ…να καλός»

Μακ Γκρέιντι: «Ο Γιόκιτς είναι ο Τζέισον Κιντ των σέντερ, είναι τόσο γαμ…να καλός»

Έσταξε... μέλι ο Τρέισι ΜακΓκρέιντι για τον σέντερ των Ντένβερ Νάγκετς, Νίκολα Γιόκιτς, λέγοντας πως θα ήθελε πάρα πολύ να γινόταν να συνυπάρξουν στα παρκέ.

Ο Τρέισι ΜακΓκρέιντι υπήρξε στο prime του ένας από τους καλύτερους γκαρντ-φόργουορντ τoy NBA. Ειδικά την περίοδο 2000-2008 ήταν κυριαρχικός με 26.3 πόντους, 6.4 ριμπάουντ, 5.5 ασίστ και 1.4 κλεψίματα για λογαριασμό των Ορλάντο Μάτζικ και Χιούστον Ρόκετς. Υπήρξε 7 φορές All Star ενώ το 2003 και το 2004 ήταν ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Όταν ένας τέτοιος παίκτης λοιπόν μιλάει για έναν παίκτη του σήμερα, σίγουρα η γνώμη του έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, μια και αντιλαμβάνεται καλύτερο το μπάσκετ και τον τρόπο που κινείται στο παρκέ.

Διαβάστε επίσης: Στην κορυφή της πράσινης λίστας: Αυτό είναι το τρίγωνο του Αταμάν για τον Παναθηναϊκό

Πόσο μάλλον όταν ο ΜακΓκρέιντι αναφέρεται στον Γιόκιτς και στάζει… μέλι για τον τρόπο παιχνιδιού του, ευχόμενος να υπήρχε η δυνατότητα να αγωνιστούν στην ίδια ομάδα:

«Επιτρέψτε μου να σας πω κάτι για τον Γιόκιτς. Αυτός ο τύπος είναι τόσο γ@μημεν@ καλός. Δεν έχω δει κανέναν σαν αυτόν. Ο τρόπος με τον οποίο πασάρει, είναι ένας πανύψηλος σέντερ που παίρνει την μπάλα και ξεκινά την επίθεση. Όλα περνούν από αυτόν. Είναι καταπληκτικό. Οι πάσες που κάνει από τη μια πλευρά του γηπέδου στην άλλη, έγκαιρα και στο στόχο. Οι σκαστές πάσες που περνάει ανάμεσα στις άμυνες.

Δεν μπορείς να τον μαρκάρεις κοντά στο καλάθι, γιατί είναι πολύ ψηλός, παίρνει ριμπάουντ, είναι καταπληκτικός. Αν υπήρχε ένα άτομο με το οποίο θα ήθελα να παίξω, θα ήθελα πολύ να παίξω μαζί του. Είναι ένα πρόβλημα. Είναι σαν τον Τζέισον Κιντ ως πόιντ γκαρντ. Αυτοί οι παίκτες δεν χρειάζεται να σκοράρουν για να επηρεάσουν το παιχνίδι , αλλά μπορεί να σκοράρει αν χρειαστεί. Τι δεν μπορεί να κάνει; Είναι ό,τι αγαπώ σε έναν μπασκετμπολίστα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ