Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ο Μίντλετον για πρόβλημα στο γόνατό του

Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ο Μίντλετον για πρόβλημα στο γόνατό του

Ο Κρις Μίντλετον πέρασε για ακόμη μία φορά την πόρτα του χειρουργείου ώστε να αποκαταστήσει το πρόβλημα στο γόνατο που τον ταλαιπωρούσε μέσα στη σεζόν.

Σε μια σημαντική αποκάλυψη προχώρησε ο γνωστός δημοσιογράφος, Σαμς Σαράνια, ο οποίος έκανε γνωστό ότι ο Κρις Μίντλετον προχώρησε σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο του για να ξεπεράσει το πρόβλημα που είχε μέσα στη σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο 31χρονος παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, για να κάνει αρθροσκόπηση, λίγο μετά τον πικρό αποκλεισμό από τους Μαϊάμι Χιτ στον πρώτο γύρο των πλέι οφ της Ανατολικής Περιφέρειας.

Αυτό ήταν ουσιαστικά το δεύτερο χειρουργείο μέσα στη σεζόν για τον Αμερικανό φόργουορντ, καθώς θυμίζουμε πως είχε χτυπήσει στον καρπό του και αναγκάστηκε να κάνει επέμβαση για να αποκαταστήσει το πρόβλημα.

Η επιστροφή του στα παρκέ αναμένεται να γίνει τον Ιούλιο, όπου θα ξεκινήσει τις ατομικές προπονήσεις μέχρι να αρχίσει η προετοιμασία με την ομάδα στην οποία θα βρίσκεται. Κι αυτό γιατί ο Μίντλετον έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με τους Μπακς, με την οψιόν ενεργοποίησης να είναι στην πλευρά του και να έχει περιθώριο μέχρι τις 21 Ιουνίου.

Το ποσό που προβλέπεται να πάρει αν συνεχίσει στο Μιλγουόκι είναι περίπου 40 εκατομμύρια δολάρια, ωστόσο είναι πιθανό, ακόμα κι αν παραμείνει κάτοικος Ουισκόνσιν, να αρνηθεί την οψιόν και να υπογράψει ένα μικρότερο συμβόλαιο ώστε οι Μπακς να μπορούν να κάνουν καλύτερες κινήσεις για να ενισχύσουν το ρόστερ τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ