Μίντλετον για Αντετοκούνμπο: «Ο Γιάννης είναι κυρίαρχος παντού»

Μίντλετον για Αντετοκούνμπο: «Ο Γιάννης είναι κυρίαρχος παντού»

Ο Κρις Μίντλετον μίλησε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και στάθηκε στα όσα έκανε ο Greek Freak με την Εθνική στο Eurobasket.

Ο Κρις Μίντλετον σε δηλώσεις του στη Media Day των Μιλγουόκι Μπακς για την έναρξη της σεζόν στο NBA, αναφέρθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο all star των ελαφιών μίλησε για τις εμφανίσεις του Greek Freak στην Εθνική Ελλάδος και στο Eurobasket τονίζοντας ότι μπορεί να κυριαρχήσει οπουδήποτε, ενώ στάθηκε και τις διαφορές των κανόνων του ΝΒΑ με τη FIBA.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δύσκολο για τον Γιάννη να παίζει με αυτό το στυλ παιχνιδιού, ξέροντας τι ισχύει στο ΝΒΑ. Έχω παίξει με τους κανόνες της FIBA ​​και ο τρόπος με τον οποίο πρέπει να πηγαίνεις στην επίθεση είναι λίγο διαφορετικός από ότι εδώ. Όμως ο Γιάννης είναι παντού κυρίαρχος.

Μπορεί να βάλει 20-30+ πόντους με 10 ασίστ. Αυτό δείχνει τι τύπος παίκτη είναι. Ξέρει να προσαρμόζεται, να διατηρεί τον έλεγχο και δεν έχει σημασία για εκείνον ποιοι είναι οι κανόνες», ήταν τα λόγια του small forward του Μιλγουόκι.

Οι δυο τους πανηγύρισαν το πρωτάθλημα του 2021 σε μια φοβερή πορεία, επιστρέφοντας από το 0-2 των τελικών κόντρα στους Σανς για να πάρουν τέσσερις σερί νίκες στη συνέχεια, με τον Γιάννη να αναδεικνύεται MVP των τελικών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ