Επιστρέφει στα παρκέ ο Μίντλετον με τη θυγατρική των Μπακς

Επιστρέφει στα παρκέ ο Μίντλετον με τη θυγατρική των Μπακς

Ο Κρις Μίντλετον θα βρεθεί στη θυγατρική ομάδα των Μιλγουόκι Μπακς, με σκοπό να μπει σιγά-σιγά σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο «τρομάζουν» με την εκκίνησή τους το ΝΒΑ στη φετινή σεζόν καθώς αποτελούν τη μοναδική αήττητη ομάδα στη λίγκα.

Η ομάδα του Μάικ Μπουντενχόλζερ έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και αν αναλογιστεί κανείς πως δεν έχει στη διάθεσή της τον δεύτερο καλύτερό της παίκτη, τότε το μέλλον προμηνύεται ακόμα πιο… λαμπρό για τα «ελάφια».

Ο Κρις Μίντλετον λοιπόν που έχει να αγωνιστεί από την περσινή σεζόν και τον πρώτο γύρο των πλέι-οφ κόντρα στους Σικάγο Μπουλς, προετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή του στα παρκέ.

Θυμίζουμε πως ο Αμερικανός ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στον καρπό του και όπως έκανε ο γνωστό ο δημοσιογράφος του «The Athletic», Έρικ Νεμ, αναμένεται να ενσωματωθεί στη θυγατρική ομάδα των Μπακς το επόμενο διάσημα.

Στόχος φυσικά είναι μέσω των Wisconsin Herd να βρει σταδιακά ρυθμό, έπειτα από την πολύμηνη απουσία του, και να επιστρέψει έτοιμος στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο για να προστεθεί στα «ελάφια» ακόμα ένα ισχυρό όπλο στην κούρσα που θα κάνουν προς τον τίτλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ