ΜακΚόλουμ: «Ποντάρω πως είδαμε για τελευταία φορά τον Λίλαρντ με τους Μπλέιζερς»

ΜακΚόλουμ: «Ποντάρω πως είδαμε για τελευταία φορά τον Λίλαρντ με τους Μπλέιζερς»

Ο πρώην συμπαίκτης και πολύ καλός φίλος του Ντέιμιαν Λίλαρντ, Σι Τζέι ΜακΚόλουμ τόνισε πως δηλώσεις του πως ποντάρει ότι ο «Dame» δεν θα συνεχίσει στους Μπλέιζερς.

Για ακόμη μία σεζόν οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς ήταν απογοητευτικοί και η κουβέντα για το αν ο Ντέιμιαν Λίλαρντ πρέπει να αποχωρήσει από τον οργανισμό έχει ανοίξει για άλλο ένα καλοκαίρι.

Ο επί χρόνια συμπαίκτης του στην ομάδα του Όρεγκον και πολύ καλός του φίλος, Σι Τζέι ΜακΚόλουμ, τόνισε σε δηλώσεις του πως αν πόνταρε κάπου αυτό θα ήταν πως ο «Dame» δεν θα συνεχίσει και του χρόνου στους Μπλέιζερς.

Οι δηλώσεις του Σι Τζέι ΜακΚόλουμ:

«Νομίζω πως η αγορά θα τους επιβάλει τι θα συμβεί με τον Λίλαρντ. Δεν νομίζω πως θα ζητήσει να αποχωρήσει, όμως όλα θα εξαρτηθούν από το αν οι Μπλέιζερς ενισχυθούν τόσο, ώστε να θεωρούνται ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο. Θα πρέπει να συζητήσουν μαζί του για να δουν τι είναι καλύτερο και για τους δύο.

Αν ήμουν τζογαδόρος και έπρεπε κάπου να βάλω τα λεφτά μου, θα έλεγα πως αυτή ήταν η τελευταία φορά που είδαμε τον Λίλαρντ να αγωνίζεται με τα χρώματα των Μπλέιζερς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ