Βγάζουν τον Μπιλ στην… βιτρίνα οι Γουίζαρντς

Βγάζουν τον Μπιλ στην… βιτρίνα οι Γουίζαρντς

Οι Γουίζαρντς αναμένεται να ψαχτούν στην αγορά για να δώσουν τον Μπιλ σε άλλη ομάδα με τη μορφή ενός trade, ώστε να απαλλαχθούν από το βαρύ συμβόλαιό του.

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Κάπως έτσι φαίνεται να σκέφτονται πλέον οι Ουάσιγκτον Γουίζαρντς που σκέφτονται σοβαρά να εντάξουν τον Μπράντλεϊ Μπιλ σε trade, ώστε να απαλλαχθούν από το βαρύ συμβόλαιό του και να αποκτήσουν κάποιους παίκτες και μελλοντικά draft picks.

Ο Μπιλ υπήρξε ένας franchise player για την ομάδα της πρωτεύουσας των ΗΠΑ, στην οποία αγωνίζεται από τα 19 του χρόνια το 2012 μέχρι και τη φετινή σεζόν. Εξελίχθηκε σε έναν από τους καλύτερους σκόρερ του NBA, έχοντας μέσο όρο καριέρας τους 22.1 πόντους (46% στο σουτ), τα 4.1 ριμπάουντ και τις 4.3 ασίστ.

Διαβάστε επίσης: Νίκολα Γιόκιτς: Ένας μπασκετικός… Φρανκενστάιν (pic/vids)

Ωστόσο τις τελευταίες τέσσερις σεζόν βγάζει αρκετούς τραυματισμούς αγωνιζόμενος κατά σειρά σε 57, 60, 40 και 50 ματς της regular season από τα 82 διαθέσιμα. Ακόμα και έτσι όμως φέτος ήταν εξαιρετικός στα 50 ματς που έλαβε μέρος, αγωνιζόμενος για 33.5 λεπτά κατά μέσο όρο με συνεισφορά 23.2 πόντων (50% στο σουτ), 3.9 ριμπάουντ και 5.4 ασίστ.

Όπως αναφέρουν οι πάντα έγκριτοι Άντριαν Βονιαρόφσκι και Σαμς Σαράνια, οι Γουίζαρντς ψάχνουν κάθε πιθανή φόρμουλα ανταλλαγής του 30χρονου γκαρντ με ομάδες που θα ενδιαφερθούν, καθώς μέχρι το 2027 θα κοστίσει στην ομάδα της Ουάσιγκτον περισσότερα από 207 εκατομμύρια δολάρια, ενώ ένα rebuild στην ομάδα κρίνεται απαραίτητο αφού από το 2017 και μετά μόλις δύο φορές έχουν καταφέρει να περάσουν στα palyoffs του ΝΒΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ