Στον Μπρουκ Λόπεζ το βραβείο κοινοτικής βοήθειας «Μπομπ Λανίερ»

Στον Μπρουκ Λόπεζ το βραβείο κοινοτικής βοήθειας «Μπομπ Λανίερ»

Μια σημαντική διάκριση για τον έμπειρο ψηλό και συμπαίκτη του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Στον σέντερ των Μιλγουόκι Μπακς, Μπρουκ Λόπεζ, απονεμήθηκε το βραβείο κοινοτικής βοήθειας «Μπομπ Λανίερ» για τη σεζόν 2022-23.

Ο 35χρονος αναγνωρίστηκε για την υποστήριξή του στα προγράμματα αλφαβητισμού των νέων στο Μιλγουόκι.

Με το πρόγραμμα «Blocks for Books» και άλλες πρωτοβουλίες, ο Λόπεζ συνεισέφερε 235.000 δολάρια την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

«Το διάβασμα είναι ένα προσωπικό μου πάθος που μου φέρνει χαρά και έπαιξε βασικό ρόλο στην επιτυχία μου», είπε ο Λόπεζ, προσθέτοντας: «Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, παρέμεινα αφοσιωμένος στην υποστήριξη πρωτοβουλιών για την παιδεία των νέων γιατί ξέρω από πρώτο χέρι πόσο σημαντική είναι. Είτε στο σπίτι, είτε στα αποδυτήρια είτε στο δρόμο, το διάβασμα έπαιζε πάντα σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Θέλω για να διασφαλίσουμε ότι οι μελλοντικές γενιές θα είναι σε θέση να αναπτύξουν και αυτές τις δεξιότητες και να ερωτευτούν το διάβασμα όπως κι εγώ, ειδικά τα παιδιά σε οικονομικά ασθενέστερες κοινότητες.

Το να κερδίζω το βραβείο κοινοτικής βοήθειας για τις προσπάθειές μου στην αναβάθμιση του γραμματισμού των νέων στο Μιλγουόκι είναι πραγματικά τιμή. Ο Μπομπ Λανίερ δεσμεύτηκε να δώσει πίσω στην κοινότητα του Μιλγουόκι, οπότε το να μπορέσω να φέρω αυτό το βραβείο πίσω στο Μιλγουόκι σημαίνει τόσα πολλά για εμένα και τον οργανισμό των Μπακς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ