Ύμνοι Πόποβιτς για Αντετοκούνμπο: «Παίζει για να σε καταστρέψει»!

Ύμνοι Πόποβιτς για Αντετοκούνμπο: «Παίζει για να σε καταστρέψει»!

Με αποθεωτικά λόγια μίλησε ο Γκρεγκ Πόποβιτς για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι είναι πανέμορφο να τον βλέπεις να παίζει

«Μέλι έσταξε» ο Γκρεγκ Πόποβιτς για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο προπονητής των Σαν Αντόνιο Σπερς ηττήθηκε από τους Μιλγουόκι Μπακς στην μεταξύ τους αναμέτρηση με 94-87, με τον «Greek Freak» να πραγματοποιεί άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση πετυχαίνοντας 28 πόντους.

Έτσι ο προπονητής των Σπερς, ο οποίος έχει κατακτήσει 5 φορές τον τίτλο του NBA και θεωρείται από πολλούς ο καλύτερος τεχνικός στον κόσμο, αποθέωσε τον αστέρα των Μπακς, τονίζοντας ότι είναι διασκέδαση να τον βλέπει κανείς να παίζει ενώ όταν ο «Greek Freak» αγωνίζεται το κάνει για να… καταστρέψει τον αντίπαλο.

Αναλυτικά όσα είπε για τον Γιάννη ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο:

«Πρέπει να πούμε πως πλέον έχει φοβερή αυτοπεποίθηση και μέσα από το πέρασμα του χρόνου απέκτησε την απαραίτητη αντίληψη και τις ικανότητες για το παιχνίδι. Έχει γίνει πραγματικός ηγέτης. Ξέρει τι μπορεί να κάνει.

Πλέον, παίζει για να σε καταστρέψει. Στην αρχή ήταν καλός, μπορούσε να κάνει λίγο από τη μία δουλειά, λίγο από την άλλη στο παρκέ. Πλέον, όμως, ξέρει ότι μπορεί να κάνει κάθε βράδυ αυτό που θέλει. Είναι πανέμορφο να τον βλέπεις να παίζει. Είναι διασκέδαση».

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ «ΕΠΙΑΣΕ» ΤΟΝ ΣΑΚΙΛ!

Διαλύει τα ρεκόρ με εκκωφαντικό τρόπο και κερδίζει ολοένα και περισσότερα εγκώμια. Στη «φωλιά» των Σαν Αντόνιο Σπερς, λοιπόν, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατάφερε να βάλει ακόμη ένα παράσημο στη συνεχώς αυξανόμενη συλλογή από επιτεύγματα.

Ο 22χρονος Ελληνας ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς τελείωσε το παιχνίδι κόντρα στην μπασκετική «μηχανή» του Πόποβιτς έχοντας 28 πόντους, 12 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 4 μπλοκ. Ετσι, έγινε ο πρώτος παίκτης με τουλάχιστον 25 μ./10 ριμπ./5ασ./2 μπλοκ σε παιχνίδι μέσα στο Σαν Αντόνιο μετά τον Σακίλ Ο’Νίλ το 2003!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ