«Βόμβα» για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο – Τι αποκαλύπτουν στις ΗΠΑ…

«Βόμβα» για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο – Τι αποκαλύπτουν στις ΗΠΑ…

Μεγάλη αποκάλυψη για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο - Τι συμβαίνει με τον Έλληνα σούπερ σταρ... - Θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο;

Η Εθνική Ελλάδος θα ριχτεί το φετινό καλοκαίρι στη «μάχη» του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις Φιλιππίνες και ο Δημήτρης Ιτούδης καταστρώνει ήδη το πλάνο της «γαλανόλευκης» με τη συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο ωστόσο να είναι στον… αέρα.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ δεν έχει αποφασίσει αν θα αγωνιστεί με τα χρώματα της «επίσημης αγαπημένης» και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες, με τις πιθανότητες πάντως να είναι λιγοστές.

Μάλιστα στις ΗΠΑ έριξαν «βόμβα» μεγατόνων για τον Greek Freak και τονίζουν ότι τα νέα δεν είναι καθόλου καλά για τον Γιάννη και τον τραυματισμό του στο γόνατο και όλα δείχνουν ότι δεν θα είναι στην αποστολή, κάτι που φυσικά αποδυναμώνει την Εθνική ομάδα.

«Δυστυχώς για τους φίλους της Ελλάδας, φαίνεται πως ο Γιάννης μπορεί να χάσει όλο το τουρνουά. Τα νέα δεν μοιάζουν καλά για εκείνον. Δεν θα είναι έκπληξη αν οι Μπακς δεν του επιτρέψουν να παίξει, εφόσον έχει ενοχλήσεις. Έχουν επενδύσει παρά πολλά χρήματα σε εκείνον και θέλουν να προστατευτεί το αστέρι τους», ανέφερε ο Πάολο Σόνγκο στην ιστοσελίδα «ClutchPoints».

«Το θέμα είναι πως το τουρνουά θα αρχίσει σε περίπου δύο μήνες από τώρα. Σε αυτό το διάστημα, ο Γιάννης θα μπορούσε να είχε αποθεραπευτεί πλήρως. Από την πλευρά του, είναι όλοι σίγουροι ότι θα κάνει τα πάντα για να είναι πανέτοιμος», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ