Η στιγμή που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «λυγίζει» για τον πατέρα του – «Μακάρι να ήταν εδώ»

Η στιγμή που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «λυγίζει» για τον πατέρα του – «Μακάρι να ήταν εδώ»

«Το παθαίνω συνέχεια αυτό»

Σε εκδήλωση του Ιδρύματος Charles Antetokounmpo Family Foundation έδωσε το παρών όλη η οικογένεια Αντετοκούνμπο, το βράδυ της Τρίτης 27 Ιουνίου.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες στην Ελλάδα, θυμήθηκε τον πατέρα του, προς τιμή του οποίου δημιουργήθηκε αυτό το ίδρυμα και δεν έκρυψε τη συγκίνησή του.

«Είναι μία ιδιαίτερη βραδιά, μακάρι ο πατέρας μου να ήταν εδώ μαζί μας απόψε για να δει τι έχουμε καταφέρει. Ναι μισό λεπτό… Το παθαίνω αυτό συνέχεια, γιατί πιστεύω ότι είναι ότι είναι ένα απίστευτο ταξίδι» ανέφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και «λύγισε».

«Και ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν φανταζόμουν ότι θα ήμασταν σε έναν χώρο, σαν κι αυτόν, με την οικογένειά μου, να μιλάμε για τις ζωές μας, εμπνέουμε ανθρώπους, να δίνουμε ευκαιρίες σε άλλους και να εκπροσωπούμε τη μαμά και τον μπαμπά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι απίστευτο! Ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι, αγαπώντας απλά το μπάσκετ. Ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι θα ήμασταν σε θέση να αγγίζουμε τις ζωές των ανθρώπων. Και να πού είμαστε σήμερα… Είμαι τόσο περήφανος και θα το λέω συνέχεια» πρόσθεσε, επίσης, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο κόσμος δεν σταμάτησε να τον χειροκροτά και να του φωνάζει «Μπράβο Γιάννη».

Δείτε το βίντεο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ