Έπιασε… δουλειά στους Σπερς ο Γουεμπανιάμα

Έπιασε… δουλειά στους Σπερς ο Γουεμπανιάμα

Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα δεν χάνει χρόνο και έχει ξεκινήσει ήδη να προπονείται με τους Σαν Αντόνιο Σπερς.

Θερμή υποδοχή επεφύλασσαν οι Σαν Αντόνιο Σπερς στον Βίκτορ Γουεμπανιαμά, κατά την πρώτη προπόνηση του 19χρονου με τα «σπιρούνια», από τα οποία επιλέχθηκε στο Νο1 του ντραφτ του ΝΒΑ.

«Ήταν πολύ ωραία! Με υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό και ανυπομονώ πραγματικά», είπε ο Γάλλος ενόψει των αγώνων προετοιμασίας (Summer League) της επόμενης εβδομάδας.

Οι Σπερς θα αντιμετωπίσουν την Παρασκευή στο Λας Βέγκας τους Σάρλοτ Χόρνετς και στις 9 Ιουλίου το Πόρτλαντ, τις ομάδες δηλαδή που είχαν τη δεύτερη (Μπράντον Μίλερ) και την τρίτη επιλογή (Σκοτ Χέντερσον), αντίστοιχα, στο εφετινό ντραφτ.

Ο πάουερ φόργουορντ/σέντερ ύψους 2,24μ. επιβεβαίωσε από την πρώτη γνωριμία με τους συμπαίκτες του την ικανοποίησή του για την επιλογή του από τους Σπερς.

«Μου είπαν ότι η δυναμική της ομάδας ήταν καλή εντός και εκτός γηπέδου και το ένιωσα ήδη. Ενισχύει τη βεβαιότητά μου ότι αυτό είναι το σωστό μέρος για μένα», δήλωσε ο πρώην παίκτης της Μπουλόν-Λεβαλουά.

Η άφιξη του Γουεμπανιαμά έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στις ΗΠΑ, καθώς οι δυνατότητές του θεωρούνται από τις υψηλότερες στην Ιστορία του ΝΒΑ.

«Κάθε μέρα είναι διαφορετική από τότε που βρίσκομαι στις Ηνωμένες Πολιτείες. Νομίζω ότι έχω περάσει περισσότερο χρόνο με τα ΜΜΕ παρά στο γήπεδο. Είμαι χαρούμενος που μπορώ να αρχίσω τους αγώνες… », είπε.

Όσο για τον νέο του προπονητή, τον έμπειρο Γκρεγκ Πόποβιτς, ο Γουεμπανιαμά δήλωσε: «Νόμιζα ότι θα έριχνα τα πρώτα μου σουτάκια, αλλά όχι ακόμα! Κάνει περισσότερη γυμναστική από όσο νόμιζα. Κάθε πρωί τρέχει στο ταπί, σηκώνει βάρη. Πέρα από αυτό, επικοινωνεί πολύ μαζί μου. Θέλει να με φροντίζει και να με αποτρέψει από ορισμένα λάθη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ